Shakira nem öregszik?
Figyelt kérdés
Amikor a minap megnéztem a Whenever, wherever klippjét, nem sokkal utána pedig a Loca-t, nem sok különbséget láttam rajta. Pedig több, mint nyolc és fél év telt el a két klipp között. Ilyen jól tartja magát?2010. dec. 30. 18:45
2/9 anonim válasza:
Hallottál már az alapozóról ? sokat segít ...meg ott a ráncfelvarrás meg ilyen hülyeségek ...Shakira sem hülye..
3/9 anonim válasza:
akkora költségvetésű videókban Sharon Osbourneból is simán tudnának friss fiatalos 20évest csinálni.
-.-
4/9 anonim válasza:
Persze, hogy nem öregszik. Miért te talán igen??
5/9 anonim válasza:
nem mert ő egy vámpír és hallhatatlan xD
Amúgy énis észrevettem már hogy semmit se változott :)
6/9 anonim válasza:
Kei-chan-nak:
Persze hegy nem hülye, éppen ezér nem csinál semilyen műtétet.
Ő igy szép és kész, nem kell neki se smink, se műtét
7/9 anonim válasza:
utolsó,lehet hogy nem műtütték meg,sőt szerintem se de az biztos hogy azért elég rendesen kisminkelik....ha nem is annyira de van rajta smink
8/9 anonim válasza:
Ha közelebbről megnézed az arcát, nagyon természetesen hat, tehát egy plasztikai sebész által hozzá nyúlt arc nem így néz ki. Viszont magától értetődő, retusálás meg smink az van
9/9 anonim válasza:
Ha megnézed a Girl like me című dal klippjét ez ott is látható, pedig ott már 43 éves és hihetetlenül jól és fiatalosan néz ki, az alakjáról nem is beszélve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!