Szerintetek Janicsák Veca szűz? (nem horoszkópra gondolok)
Figyelt kérdés
Bár lehet hogy ez a kérdés sértő, és nem tudom miért érdekel, csak szeretném tudni. :)
Bunkó válaszokkal kíméljetek légyszi, aki esetleg beszól azt lepontozom :PPP :D na jó van szívem nem pontozok le senkit, csak fel :)
2010. dec. 24. 17:46
11/38 anonim válasza:
Áhh, csak szájaskodtak, poénkodtak :)
Szerintem aki szűz az nem ilyen mint Veca. És egyébként tényleg ahogy lentebb írta valaki, nem olyan szende lány mint amilyennek látszik néha.
12/38 anonim válasza:
hát sztem tuti nem az :) de offolok ide egyet :$
szal sztem jó lenne ha összejönne Nikolaszal <3 olyan aranyosak sztem együtt♥
13/38 A kérdező kommentje:
szerintem az lenne jo ha velem jönne össze :PPP de sajnos ez lehetetlen :D tehát marad Nikolas XDDD
2010. dec. 25. 07:06
14/38 anonim válasza:
ha külföldi sztár lenne akkor azt mondom h lehetetlen, de így nem az sztem :D már mint h összejönni vele :)
16/38 A kérdező kommentje:
azért lehetetlen mert csak 11 vagyok :/
2010. dec. 25. 10:41
17/38 anonim válasza:
ja iggen akkor így kicsi az esélyed :/:D
18/38 A kérdező kommentje:
sajnos :( de attol még jo lenne személyesen megismerni.. hol tudnék neki irni? ahol.. van esély rá hogy válaszol vagy hasonlo :DDDD
2010. dec. 25. 18:56
19/38 anonim válasza:
de am 11 évesen ilyenekre gondolsz h Veca vajon szűz-e ?:D
hát am Facabookon írhatsz neki, múltkor mondta h vissszszokott írni, habár rengeteg dolga van most ugye szal ne légy csalódott ha esetleg mégsem ír vissza :)
20/38 A kérdező kommentje:
Igen ilyenekre gondolok Vecával kapcsolatban mert már szinte mindent tudok róla.. xDD hogy is mondjam hát khm.. tökre "belezúgtam" ...ha a kissé már Vecaőrült viselkedésemet lehet így hívni :D
2010. dec. 25. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!