Szerintetek Toby Stephens jó színész?
Én is abban a filmben figyeltem fel rá, és akkor kicsit utánaolvastam. És megdöbbenve láttam, hogy hány féle karaktert el tud játszani.
Szerintem jó színész, minimum a Jane Eyre miatt is :)
És hát volt kitől örökölnie, édesanyja is színésznő (Ő játssza McGalagonyt a Harry Potterben :)
jaj de jó, akkor nem csak én gondolom így. :)
igen, énis utánanéztem, az anyja 2 oscart is kapott!
olyan kár hogy ilyen kevés filmben játszik :((
egyszer ugy elmennék Londonba megnézni a szinházban. :D
na de más vélemény???
A 2006-os Jane Eyre után nálam a legjobbak közé lépett, függetlenül az édesanyja színészi kvalitásaitól. Kukkants bele a youtube- on a Hamlet előadásába. Döbbenetes. Nem véletlenül szokták nevezni a "brit kaméleonnak". Ha megfigyeled, a legtöbb színész az összes filmjében ugyanazt a mimikát, jellegzetes arckifejezéseket használja. Őnála viszont pl. a Halj meg máskor c. James Bond filmben olyan mimikát láttam, ami a Jane Eyre-ben fel se bukkant.(Őszintén szólva,ha ott látom először,nem is vagyok rá kíváncsi, többé, annyira meggyőzően alakította azt a visszataszító karaktert.)
Ajánlom figyelmedbe a Vexed c. sorozatot,ő az egyik főszereplő. Sajnos Mo-on nem adják, ebből is csak a youtube-on láttam részleteket,remélem egyszer behozzák vmelyik adóra.
Sziasztok, kedves Toby S. rajongók :)
Örömmel vettem észre, és gondoltam, veletek is tudatom, hogy T. S. új sorozata már elérhető a neten, magyar feliratozással. A címe: Vexed, és egy nyomozópáros egyik tagját alakítja benne. Rendkívül jó poénokkal, lendületes, jó sztorik. Igazán kibontakoztatja a mimikáját és a komikusi képességeit. Én konkrétan sírtam a nevetéstől. Eddig két évad van fent, kevés résszel (első évad csak 3, második 6 részes.) Megnézhető pl. az onlinewebfilmek.blogspot.hu oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!