Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Sp-nek volt már barátnője?

Sp-nek volt már barátnője?

Figyelt kérdés

mármint tudnátok olyat belinkelni, ahol a barátnőjéről írnak?

(a kérdéssel nem arra akartam célozni, hogy meleg lenne)

2010. dec. 15. 13:20
 1/9 anonim ***** válasza:
sztm ha nem is napi rendszerességgel, de tuti sok van neki és cserélgeti, elég ügyes srác hogy titokba tartson sokat is. sztd egy lánynál kibírná több mint fél évig, amikor fél Magyarország zsenge korosztálya oda van érte?:F
2010. dec. 15. 13:27
 2/9 anonim ***** válasza:
terry black
2010. dec. 15. 13:47
 3/9 anonim ***** válasza:
Egy állítolag egy évig tartott neki.
2010. dec. 15. 13:50
 4/9 anonim ***** válasza:
Melegeknek nincs barátnője, legfeljebb alibi csaja.
2010. dec. 15. 13:57
 5/9 anonim ***** válasza:
igen, pl. járt/jár a Molnár Ninivel,nemtom h még együtt vannak-e
2010. dec. 15. 14:40
 6/9 anonim ***** válasza:
Most ősszel találkoztam egy csajjal, aki azt állította, hogy abarátnője volt. Mondjuk az már egy másik oldala a dolognak, hogy egy agyilag zokni lányról van szó.
2010. dec. 15. 14:48
 7/9 anonim válasza:
persze, ott van például Steiner Kristóf.
2010. dec. 15. 22:22
 8/9 anonim ***** válasza:

nem értem... a kérdező feltett egy normális kérdést, oda írta h mire nem gondol.. erre ti mondjátok a hülyeségeiteket??!!

annyit tudok, h azaz 1 éves kapcsolata volt az első komoly kapcsolata, a lányt Orsinak hívták. (azt hiszem így van.. :D)

2010. dec. 17. 21:30
 9/9 anonim válasza:

Igen volt neki, és 12 éves veszítette el a szüzességét. Ez nem pletyka, soproni vagyok, egy gimnáziumba jártam a lánnyal, akkor nem mellesleg ugyancsak annyi volt.

Azóta biztosan volt neki komolyabb kapcsolata, de attól függetlenül jómagam nem kedvelem, pocsék az egész srác.

2010. dec. 19. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!