Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Adam Lambertnek van testvére? Ki?

Adam Lambertnek van testvére? Ki?

Figyelt kérdés
2010. dec. 8. 08:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ne mondj ilyen butaságot ,kérlek.:) Gondold át,mielőtt leírsz valamit.:)
2010. dec. 9. 18:53
 12/21 anonim ***** válasza:
ohh... ez nem egészen így működik...:D
2010. dec. 9. 19:31
 13/21 A kérdező kommentje:

Csak viccből írtam -.-"

Nem kell mindent komolyan venni...

2010. dec. 10. 08:13
 14/21 anonim ***** válasza:
Ezzel csak az a gond ,hogy nem vicces ;)
2010. dec. 10. 12:21
 15/21 anonim ***** válasza:
számomra inkább ostoba kijelentés mint vicces!
2010. dec. 10. 17:38
 16/21 A kérdező kommentje:
Arról nem én tehetek, hogy nem értitek a viccet.És miért ostoba kijelentés?Ha neked az ak ne írj rá vissza Ennyi
2010. dec. 11. 20:06
 17/21 anonim ***** válasza:
Tudod nem szokás viccelődni mások nemi identitásával,semmilyen formában. Ha nagyobb leszel majd megérted.;) Amúgy meg ha ide felteszel egy kérdést ,akkor arra válaszolni fognak... gondolom tisztában voltál vele amikor feltetted a kérdést ;)
2010. dec. 12. 10:00
 18/21 anonim ***** válasza:
Nem nem értjük a viccet, csak ez egyáltalán nem vicces! Mért te úgy gondolod hogy nem ostoba? Akkor mi? És igenis vissza írok mért ne írnék vissza?
2010. dec. 12. 15:34
 19/21 A kérdező kommentje:
Tudod én nem teszek különbséget az emberek között a nemi hovatartozásuk miatt.Nekem ugynolyan, mint egy hetero.Mindenkinek meg kell találnia a párját és ha Adam úgy érzi, h az ő párja egy pasi ak ok...Azok az meberek, akik ezt nem képesek felfogni azok maradiak.És miért ne lehetne a testvére is meleg? Van olyan ismerősöm, aki azért lett meleg, mert az unokatesója is felvállalta és a család eldogadta...Meg különben is nem értem, azt h ha vki mond vmi negatívat, vagy kínosat adamről, ak azt egyből leszólják h nem szereti, mert meleg.Imádom ADAM LAMBERTET!!!Mióta kiderült h meleg még jobban szeretem, mert felvállalta.És amúgy meg azt írok amit akarok.Ha nem tetszik ne olvasd el.Mindenkinek más a véleménye és én ezt elfogadom, de nem szoktam ezért másokat leszólni...
2010. dec. 12. 23:01
 20/21 anonim ***** válasza:

Értem.:) Akkor ha imádod,tanuld meg kiejteni és ragozni a nevét. ;)

És nem azt írtuk hogy elítéled ,cica,csak azt hogy nem illik viccelődni más nemi identitásával.:)

ÉS az ismerősöd nem azért meleg ,mert az unokatesója is,csak max az hogy ő felvállalta,ösztönözte őt is ,hogy felvállalja és elfogadja magát.:) Ami nagyon szép dolog.

És azt sem írtam ,hogy nem lehet meleg Neil,csupán azt kérdeztem ,hogy nagyon fontos kérdés-e ez. :) ÉS az hogy ez családi vonás,baromság.:)

Szóval nem kell felhúzni magad. Egy csapatban vagyunk ,drága,mert mindannyian szeretjük Adamet. Szóval csak nyugiiii :D:D

2010. dec. 18. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!