Mi a kedvenc énekesetek és színészetek? Miért?
Énekes: Michael Buble, Darius Rucker, Nikolas, Andrea Bocelli
Nő?: Shakira
Színész: Ivan Sergei, Adam Sandler, Rob Schneider, Jack Black, Paul Rudd, Ben Stiller
Színésznő: Julia Roberts forever! Reese Whiterspoon, Kathrine Heigl
Énekes: Justin Bieber
Színész: Nick Jonas
Színész, színésznő soha nem volt kedvencem.Nem is lesz..:)
A kedvencem énekesnőm Akiko Yoshida, ismertebb nevén Kokia. A hangja gyöngyörű és nem olyan tömeggyártású kis sztárocska akik híresek mostanában...
Énekes: Marilyn Manson, mert teljesen olyan, mint amilyen emberre és férfira szükségem lenne... nem botlok Manson-félébe minden sarkon. ;)
Színész: Leonardo DiCaprio, mert a Titanicban - kedvenc filmem - teljesen elvarázsolt.
Johnny Depp. Csodálatos ember! Különleges, tetszik a stílusa, lehengerlő az egész lénye!
jah bakker Shakirát kihagytam.:D Ő a másik nagy kedvencem. Ő is különleges a maga egyedi hangjával, táncával és zenéjével.
előző voltam 20/L
A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 12-09 18:55
Tetszik a Manson-os megnyilvánulásod.:D
Huhh, hát kedvenc énekesnőm Hayley Williams. A hangja gyönyörű, és élőben is káprázatos. Igazából nem csak a P-more zenéje miatt szeretem.Hayley Williams. Nem tudom megfogalmazni, hogy mennyire tisztelem, és felnézek erre a lányra. Szerintem ő egy tökéletes példakép, akire bátran fel lehet nézni. Benne látom azt a személyt is, akire szívesen hasonlítanék, és büszke lehetnék rá, ha csak egy kicsit is olyan lehetnék, mint ő. Hayley egy hatalmas inspiráció számomra, mind a dalszövegeivel, mind a dolgokkal, amiket mondani, és tenni szokott. A dalszövegek, amiket ír, mind az életről szólnak, olyan dolgokról, amiket mindenki átél, és azonosulni tud. Ráadásul, ahogy megfogalmazza ezeket a dolgokat, hihetetlen, már-már költői :)
Szóló énekesekből nincs kedvencem, viszont vannak kedvenc bandáim. :) Green Day, Breaking Benjamin, Paramore, Fall Out Boy, Korn, Skillet, Papa Roach, Linkin Park. :)
Kedvenc színészem sem nagyon van, igazából nagyon sokat szeretek, de egyiket sem kiemelkedően.
Színész: Rowan Atkinson
Énekes: Georgios Tzortzoglu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!