Lányok! Szerintetek helyes csávó és van benne vonzó?
Figyelt kérdés
Szerintem ismeritek már, de azt hallottam Zacét sokat oda vannak... vélemény?
kort is írjatok pls!!!
2010. dec. 3. 22:34
21/25 anonim válasza:
Én sosem voltam oda ezért a gyerekért! Emlékszem amikor befutott mindenki csak arról tudott beszélni hogy ez milyen jó pasi... hát nem tudom nekem ez nem az...
23/25 anonim válasza:
Szerintem nem csúnya, de rakhattak vna helyesebbet a Hsm-be és legalább olyat, aki az 1. részben nem tátogott vna.
24/25 anonim válasza:
A jó pasi ott kezdődik, hogy valaki úriember. És hát ő nem hiszem, hogy az. Amúgy nem is kék a szeme, csak kontaklencse. Engem pont 12 évesen ért a HSM láz, mindenki azt hitte, hogy imádom és el lettem árasztva mindenféle HSM sz/rral és észrevettem, hogy mindenhol más színű a szeme -.-"
25/25 A kérdező kommentje:
nekem is kék a szemem és a kék szem bizonyos fényviszonyok között zöldesnek illetve szürkésnek látszik olykor tehát Zac Efron szeme eredeti kék amúgy sztem. kontaktlecse az nem ilyen szerintem sokkal durvább és kivehetőbb.
2010. dec. 7. 23:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!