Jól érzem, hogy a TV2 a Szíj Melindával akarja megnyeretni a versenyt?
Figyelt kérdés
Nagyon furcsának találom, hogy olvasgatok cikkeket, hozzászólásokat, facebookon rajongói oldalakat, de azoknak az embereknek a 15%-a sem neki szurkol, de magában a Megasztár műsorban mindig az első helyen áll, meg még sosem párbajozott. Ja, és amúgy szerintem nem is ő a legjobb énekes a csapatban, sőt! Igazam van? =02010. dec. 1. 17:31
1/9 anonim válasza:
igen, engem pl irritál. mindig első helyen van, tele vannak a lapok vele. pedig pl Kökény Attila sokkal jobb énekes.
2/9 anonim válasza:
a megasztárban nem párbajoznak. az az X Faktor.
HAJRÁ RENI!!!
3/9 anonim válasza:
Igen a Megasztárban nincs párbaj.Egyébként nagyon jól érzed,már most úgy emlegetik a magyar Susan Boyle...
Abszolút igazat adok neked,nem ő a legjobb!Kiestek nála sokkal jobbak,meg eleve a többség inkább fiatalabbakra szavaznak,ő mégis mindig első!!!Szerintem már el van döntve,hogy ő fog nyerni...
4/9 anonim válasza:
igen, nekem is ez az érzésem. mindennap benne van az aktívban. pedig a hangja egy nagysz.r, mint egy rekedt kis pulyka. ő a női tabáni istván. szerintem a többi se különb, de én reninek szurkolok, benne látok valamit, olyan kedves, modern csaj. amúgy az X factor sokkal igényesebb, ott több kedvencem van.
5/9 anonim válasza:
nem csodálkoznék, ha ő nyerne! tuti bunda!
6/9 anonim válasza:
de ki szeretné hogy ő nyerjen? ki az aki jól jár vele?
7/9 anonim válasza:
Nincs igazad. Ő igenis tehetséges. ÉS az interneten többnyire tinipics@k vannak és fiatalabbak többségben. Aki érti Melindát, és átérzi ahogy énekel, az nem az interneten tölti a fölösleges idejét.
8/9 anonim válasza:
Valoban nem O a legjobb enekes, de tagadhatatlan,hogy tehetseges . Kokeny Attila, vagy Tolvai Renata jobban megerdemelne a gyozelmet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!