Melyik férfi a leghelyesebb a három közül?
2010. nov. 30. 14:00
11/22 anonim válasza:
uhhh...vámpírnaplók *-* (L) xD
Nekem az 1. jön be a legjobban (és a filmbe is ő a kedvencem) de a másik kettő se vészes...xD
13/22 anonim válasza:
ahhh Damon :D:D:D 1!! aztán a 3. aztán a második XD
15/22 anonim válasza:
Háááát......:( Nekem egyik sem jön be ha őszintén megmondom! Bár őket láttam helyesebb képen ezek nem jó képek.---> De ha valakinek tetszik akk tetszen nekem nem jön be egyik sem
16/22 anonim válasza:
Talan az 1. de egyik sem igazan az esetem..
18/22 anonim válasza:
Jajj istenem megy a nyáladzás mi? Majmoljátok ezeket a kis sztárocskákat, hú de jól néznek ki mindjárt elhányom magam. Ugyse kapjátok meg soha. Persze az egyszerű embert aki jól néz ki, de nem sztár, azt ugye jó dolog leszólni, mert nincs a médiában. Ez a Gyakorikérdések.hu.
20/22 anonim válasza:
tegnap 17:23- Drágaság! Senki sem mondta hogy valaha is megkapjuk/ják őket de attól még mindenkinek jogában áll megállapítani hogy jól néznek-e ki vagy sem:) Mért zavar téged hogy egy sztárt jó pasinak tartanak?
hogy a kérdésre is válaszoljak: nekem az 1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!