Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerinted melyik sztár az aki...

Szerinted melyik sztár az aki tényleg tehetséges?

Figyelt kérdés
azért kérdezem mert manapság annyi sztár van akinek a tehetsége 0 de mégis énekel és istenitik . szerintetek ki az akinek tényleg van tehetsége? (külföldi is lehet.)
2010. nov. 28. 18:15
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Michael Jackson(nem szeretem, de nem véletlenül lett a popkirálya)

Adam Lambert nagyon tehetséges.Szeretem a hangját.

És sztem azért Madonna és Britney(leszámítva a kis lecsúszását) mind nagy énekesek, mert még mindig ott vannak a zenei piacon

2010. nov. 28. 18:21
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Adam Lambert nagyon tehetséges! Nekem ő nagy kedvencem! Imádom a hangját, nagyon jók a számai és ami manapság ritka, tud élőben énekelni!
2010. nov. 28. 18:36
 3/18 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem

Nők:Rihanna,Beyoncé,Lady Gaga,Britney...

Férfiak közül Michael Jackson utánozhatatlan:):):)

2010. nov. 28. 18:42
 4/18 A kérdező kommentje:
Rihanna élőben borzalmas
2010. nov. 28. 18:44
 5/18 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik élőben,mondjuk néha egy kicsit sok amit csinál,de szerintem jó hangja van élőben...:P
2010. nov. 28. 19:09
 6/18 anonim ***** válasza:
22%
Tóth Lüszi az örök kedvenc!
2010. nov. 28. 19:41
 7/18 anonim ***** válasza:
55%
szerintem Kiss Tibor (quimby), Alice Cooper, Bonnie Tyler stb.
2010. nov. 28. 19:56
 8/18 A kérdező kommentje:
Tóth Lüszi egy igazi tehetség? ezen röhögnöm kell
2010. nov. 28. 19:57
 9/18 anonim ***** válasza:

Szerintem Jared Leto.

Színész-énekes. Énekesként jobban elismerik, mint színészként, de az a véleményem, hogy fantasztikus színész. Nagyon jól játszik a filmekben, de engem inkább az nyűgözött le, hogy mennyire "beleéli" magát a szerepekbe és olyan karaktereket vállal el, amelyek kihívást jelentenek a számára. ( Például most a Chapter 27 című film jutott az eszembe. A film kedvéért felszedett 30 kilót.)

2010. nov. 28. 20:53
 10/18 anonim ***** válasza:
Egyértelműen Adam Lambert a legnagyobb ma élő tehetségek egyike! Egyszerűen eszméletlen hangja van,élőben is. Ha valaki tud énekelni akkor az ő. Ezen kívül egy rendkívül kedves és szeretetreméltó ember. Egy hete voltam a koncertjén és előtte is szerettem,de most a tiszteletem iránta meghatványozódott. Kivételes tehetség,aki ezt megkérdőjelezi,az süket vagy más baja van :D
2010. nov. 28. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!