dehogy. Keresd vissza, amikor kislányként a Vukot énekelte. Sosem volt ffi.
2010. nov. 27. 21:08
2/13 anonim válasza:
Hát, ha az, akkor is transzVesztita...
2010. nov. 27. 21:36
3/13 anonim válasza:
sztem nagyon szép nő
2010. nov. 28. 07:36
4/13 anonim válasza:
Te annyira ostoba vagy hogy az már nekem fáj,csodálkozom hogy neked nem...
Egy: ha nem tudod leírni a szót ,akkor ne kérdezz ezzel kapcsolatban
Kettő: nem,nem néz ki úgy
2010. nov. 28. 09:03
5/13 anonim válasza:
Dehogy az..jó lehet hogy érdekes a fejszerkezete de Istenem..Gyerekei vannak!
2010. nov. 28. 13:50
6/13 anonim válasza:
Úgy néz ki? Szerintem teljesen látszik, hogy egy nő! :) Nézz meg egy Oroszlány Szonnya képet vagy egy Reachel Lefrev képet, hasonlít rájuk! :)
Egyébként, szerintem nem. Sőt, biztosan nem transzvesztita!(ezen jót mulattam)
2010. nov. 28. 16:01
7/13 anonim válasza:
Aki gyerekként kislány volt, most férjes asszony, két gyermekkel, arról hogy lehet ekkora bődületes sületlenséget kérdezni.
Korát, és anyaságát meghazudtolóan dögös testű, mozgású, igazi nő. Az arcáról: nem lehet rámondani, hogy kimondott szépség, de legalább nem 12 egy tucat. Nem csúnya, inkább karakteres az arcberendezése, és a mosolya megszépíti. Nagyon sajnálom, hogy kiesett:(
2010. nov. 28. 17:18
8/13 anonim válasza:
Ekkora ostobaságot...Ugyan már,dehogy az. Nézd vissza,mikor kiskorában énekelte a Vuk-ot. Egyáltalán nem néz ki most sem pasinak. Szerintem gyönyörű nő,különleges hanggal. Sajnáltam hogy kiesett az X-faktorból,pedig benne megvan az a bizonyos X,nem úgy mint sok még bent lévő versenyzőnek.
2010. nov. 29. 09:57
9/13 A kérdező kommentje:
aki úgy válaszolt,hogy "te nagyon ostoba vagy",az bekaphatja..ti meg nem tudtok olvasni..nem látjátok felül hogy: "NEM ELLENSÉGESKEDÉSBŐL KÉRDEZEM,csak kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is.." nah..akkor ti meg vakok vagytok...egyébként köszönöm a kultúráltan válaszoló embereknek. :)
2010. dec. 3. 09:01
10/13 anonim válasza:
Én szerettem a Wolf Katit, nagyon jó hangja volt. Jó lett volna, ha ő nyeri meg. De egyébként azért nézed férfinak, mert zsidó. Azoknak van ilyen arcszerkezete. Ha megnézed a Keresztes Ildi arcát, az is ugyanilyen. Szerintem iszonyat taszító, ha pasi lennék, ha fizetnének se kéne. De tényleg jó hangja volt, és dögösen nézett ki ennek ellenére.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!