Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Wolf Kati transzfesztita?

Wolf Kati transzfesztita?

Figyelt kérdés
ezt nem ellenségeskedésből kérdezem.csak kíváncsi vagyok,hogy kinek mi a véleménye erről.mert szerintünk nagyon hasonlít egy férfira.
2010. nov. 27. 21:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%
dehogy. Keresd vissza, amikor kislányként a Vukot énekelte. Sosem volt ffi.
2010. nov. 27. 21:08
 2/13 anonim ***** válasza:
71%
Hát, ha az, akkor is transzVesztita...
2010. nov. 27. 21:36
 3/13 anonim ***** válasza:
97%
sztem nagyon szép nő
2010. nov. 28. 07:36
 4/13 anonim ***** válasza:
91%

Te annyira ostoba vagy hogy az már nekem fáj,csodálkozom hogy neked nem...

Egy: ha nem tudod leírni a szót ,akkor ne kérdezz ezzel kapcsolatban

Kettő: nem,nem néz ki úgy

2010. nov. 28. 09:03
 5/13 anonim ***** válasza:
81%
Dehogy az..jó lehet hogy érdekes a fejszerkezete de Istenem..Gyerekei vannak!
2010. nov. 28. 13:50
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Úgy néz ki? Szerintem teljesen látszik, hogy egy nő! :) Nézz meg egy Oroszlány Szonnya képet vagy egy Reachel Lefrev képet, hasonlít rájuk! :)

Egyébként, szerintem nem. Sőt, biztosan nem transzvesztita!(ezen jót mulattam)

2010. nov. 28. 16:01
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Aki gyerekként kislány volt, most férjes asszony, két gyermekkel, arról hogy lehet ekkora bődületes sületlenséget kérdezni.

Korát, és anyaságát meghazudtolóan dögös testű, mozgású, igazi nő. Az arcáról: nem lehet rámondani, hogy kimondott szépség, de legalább nem 12 egy tucat. Nem csúnya, inkább karakteres az arcberendezése, és a mosolya megszépíti. Nagyon sajnálom, hogy kiesett:(

2010. nov. 28. 17:18
 8/13 anonim ***** válasza:
Ekkora ostobaságot...Ugyan már,dehogy az. Nézd vissza,mikor kiskorában énekelte a Vuk-ot. Egyáltalán nem néz ki most sem pasinak. Szerintem gyönyörű nő,különleges hanggal. Sajnáltam hogy kiesett az X-faktorból,pedig benne megvan az a bizonyos X,nem úgy mint sok még bent lévő versenyzőnek.
2010. nov. 29. 09:57
 9/13 A kérdező kommentje:
aki úgy válaszolt,hogy "te nagyon ostoba vagy",az bekaphatja..ti meg nem tudtok olvasni..nem látjátok felül hogy: "NEM ELLENSÉGESKEDÉSBŐL KÉRDEZEM,csak kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is.." nah..akkor ti meg vakok vagytok...egyébként köszönöm a kultúráltan válaszoló embereknek. :)
2010. dec. 3. 09:01
 10/13 anonim ***** válasza:
60%
Én szerettem a Wolf Katit, nagyon jó hangja volt. Jó lett volna, ha ő nyeri meg. De egyébként azért nézed férfinak, mert zsidó. Azoknak van ilyen arcszerkezete. Ha megnézed a Keresztes Ildi arcát, az is ugyanilyen. Szerintem iszonyat taszító, ha pasi lennék, ha fizetnének se kéne. De tényleg jó hangja volt, és dögösen nézett ki ennek ellenére.
2010. dec. 20. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!