Miért írták ki Nicollette Sheridant a Született feleségekből?
Figyelt kérdés
2010. nov. 26. 20:57
1/3 anonim válasza:
Az alak kitaklálókja, Marc Cherry azt nyilatkozta a TV Guide magazinnak, hogy "az elhatározásra, miszerint Sheridant kihúzzák a sorozatból az vezetett, hogy spórolási intézkedésekre volt szükség". Azt állította, hogy az ABC csatorna kényszerítette őt, hogy a szereposztáson keresztül húzza meg a költségvetést.
Hogy épp Edie alakját írták ki, azt Sheridan nem csodálja: "Edie lefeküdt majdnem az összes fickóval az utcában és már minden elképzelhető problémát okozott."
2/3 anonim válasza:
én úgy hallottam h Marc Cherrynek volt egy "kis" összetűzése Nicollette Sheridantel, vagy is hát pofonvágta Nicolettet ... és akkor ebből jött utána a balhé,h feljelentette Marcot vagy mi, és kiírták Nicolettet
3/3 A kérdező kommentje:
jaj télleg most már nekem is rémlik h feljelentette.am köszönöm a válaszokat :)
2010. nov. 27. 12:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!