Mi a véleményetek erről? Lady gaga valóban a sátán megnyilvánulása?
2010. nov. 24. 11:24
11/15 anonim válasza:
Kérdező, én ajánlottam a videót és még annyit tennék a témához hozzá, hogy ezek a bizonyos szimbólumok tudatalatti üzenetek, a tudatos én legyint rá, sőt még némelyiket kreatívnak is tartja, de aki kicsit foglalkozik az okkultizmussal ( csak foglakozik, tehát nem űzi ), annak hamar leesik a lényeg.
12/15 A kérdező kommentje:
Igen, ez így van. De ugye azok akik laikusok, tehát nem olvastak utánna semminek, (mivel ezt az "okosok" így akarják, hogy elbutítsák az embereket) azok nem értik meg a lényegét. És azt tartják hazugnak aki rájön az igazságra. lényegében sikerült a tervük, az emberek követik őket vakon, mint a birkák.
2010. nov. 25. 12:10
13/15 anonim válasza:
1. Olyan hogy sátán olyan nincs
2. Ha lenne is. Gaga egy egyszerű énekesnő és semmi köze semmilyen sátánhoz meg más baromsághoz.
14/15 anonim válasza:
"Olyan hogy sátán olyan nincs"
Ahol Isten van, ott Ördög is, ahol fehér, ott fekete is, jóllehet a Sátán a világosság angyala, a legfényesebb minden Isten által teremtett angyal közül, a neve is ez: Luci-fer, azaz fényhordozó.
15/15 maxim válasza:
kicsit ugy tunik mintha kisiskolasok lennetek halasz juditot kene hallgatnotok nem lady gagat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!