Mi a véleményetek a Szinetár -Bereczki házaspárról?
Figyelt kérdés
Szerintem kezdenek elcelebesedni,mert egyre többször vannak a bulvármédiában.2010. nov. 16. 16:17
1/8 anonim válasza:
Egyetértek veled kérdező. Olyan szépen elvoltak, nem címlapszereplőkként, hanem egy kedves, szép, tehetséges házaspárként ismertük őket.
De a pénz nagy úr:(
4/8 anonim válasza:
Szerintem pedig nem is vannak olyan sokszor címlapon meg tévében (mondjuk nem nagyon tudom nem olvasok magazinokat :D). Én szertem őket. Szépek együtt, nagyon tehteségesek (Zoli mindig nagyon szépen, tisztán énekel) és remek színészek is. Kicsit irigylem Dórit. :S :)
5/8 anonim válasza:
Nekem semlegesek. Egyik sem kulonosebben erdekel.
6/8 anonim válasza:
Én nagyon szeretem Őket, nagyon jó színészek/énekesek...
Igaz, hogy mostanában sokat vannak benne a bulvármédiában, de ettől még nem kezdtek el "elcelebesedni"...
Mind a ketten nagyon szeretik egymást, és a két gyereküket is... Igaz, hogy Marci nem Zoli fia, de Őt is ugyanúgy szereti, mint a lányukat, Zorkát :))
Szerintem nagyon aranyos házaspár, kevés az ilyen, akik ennyire szeretik egymást...
Nekem ez a véleményem Róluk ((: ♥♥
7/8 anonim válasza:
Nekem is szimpatikusak, örülnék ha az én párkapcsolatom is ilyen lenne.
8/8 anonim válasza:
Ők erre azt mondták amikor megkérdezték tőlük, hogy nem furcsa érzés már már árucikké válni?, hogy van több produktum mögöttük amit az emberek szeretnek és kell nekik(a darabok, cd-k koncertek)ezért csinálják és főleg mert szeretik, és attól még hogy magánemberként is érdekesek vagy házaspárként attól nem kevesebb a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!