Mi a véleményetek a Brash Bence féle Whataya Want From Me-ről?
Köztudott, hogy Brash Bence megkísérelte elénekelni Adam Lambert egyik számát szerintetek hogy sikerült?
http://www.youtube.com/watch?v=Hf9rpWOE_Ck
Utolsó nem fog senki lepontozni :) A kérdező a véleményre volt kiváncsi és neked ez a véleményed,nekünk meg az. :D Amúgy nekem konkrétan Bence személyével van bajom.
Mellesleg igaz,elég nehéz jobban elénekelni valamit mint az eredeti,de azért Adamnek párszor sikerült ez az Idolban ;) Szóval az igazi zseni meg tudja csinálni :D
Sok mások is küzdöttek évtizedeken át mégsem lettek senkik.
És tartom magam ahhoz hogy ezt a meleget a tinik tartják fennt. Ha olyan hú de tehetséges, akkor nekem ne festegesse magát a klippekben, maradjon meg embernek, jolvan homokos tudjuk, attól még élhet úgy mint egy normális ember. Hányinger fog el tőle. Ezt látják a mai gyerekek és csoda hogy a fél világ meleg...
Justin Bibeber meg No Comment, annak meg örülnie kellene és összetenni a két kezét, hogy egyáltalán nem tett valaki valamilyen fellépést ellene.
Az egész zenei ipart át kellene reformálni, mert ami itt megy az már sok.
20:56- Dehogy foglak lepontozni! Nem érdekes ha nem ugyanaz a véleményünk! Köszönöm hogy kifejtetted a tiédet!:)
Kedves utolsó válaszadó, meg szeretném köszönni hogy helyettem is leírtál mindent!
12:16 Neked pedig csak annyit hogy azt kívánom egy szép napot ébredj rá hogy homoszexuális vagy! Éld át mind azt amin keresztül megy (és ment Adam is) egy homoszexuális ember! Tudod milyen lehet nap mint nap azon rettegni hogy ki fog megalázni és kinevetni megint? És nem én sem tudom mert hetero vagyok de ha kicsit is belegondolsz akkor rájössz!
Válaszoldat teljesen feleslegesnek tartom nem kellett volna ennyi időt szánnod! Bár látszik nem sokat gondolkodtál hogy mit írsz le... hát igen bemutatkoztál az én szemembe legalább is! Nem szoktam neten leírás alapján ítélni, de úgy érzem te nem vagy túlságosan értelmes! Vagy még túl kicsi..
10 kiló alapozó? Ha nem lenne rajt azért szidnád mert nem tökéletes a bőre...! Ha nem is szereted hogy képzeled hogy azt mondod nincs tehetsége, hangja? Ki vagy te? Akárki meg mondja még az is aki ki nem állhatja, hogy Adam Lambert igen is tehetséges!
Remélem ha felnősz majd megváltoznak a nézeteid, ha nem akkor igen csak rossz jövő áll előtted...!Remélem majd megtapasztalod! További szép napot!
Bár nem erről szól a kérdés, de én is közbe szólok, és nem érdekel ki pontoz le vagy ki nem.
ma 12:16 válaszával tökéletesen egyetértek, és én egyáltalán nem gondolom magam ostobának, csupán van véleményem.
Itt nem is arról van szó, hogy meleg, mert sok mindenki az, hanem arról, hogy szabályosan Adam Lambert lett az Isten. Ő van toplisták elején, ő a cuki ő bármit csinál az tökéletes. A melegségét ugye muszáj kihangsúlyozni, muszáj férfiakkal csókolózni, muszáj akárhogy kimutatni hogy meleg és mások szerint ez hű de szexi. Van stílusa? Ugyanmár... Ennyi erővel az összes sminkelt EMO-nak van stílusa. Ez nekem nem stílus.
És én sem tartom helyesnek, amik ezek a klippek mutatnak. A legtöbb elismert hetero énekes sem falja fel nyilvánosan a nőket... Persze ez is változó, aki nem teszi az már lejjebb csúszik a ranglétrán mert nem csinál "különleges" dolgot
És az is milyen érdekes, hogy rögtön valaki leszidja, azonnal ezer rajongó mellé áll.
Itt a GYIK-on csak be kell írni, hogy Adam Lambert a keresőbe, és 20-ból 20 válasz az, hogy milyen szexi, meg nem baj, hogy meleg, meg hogy bárcsak (??) ilyen pasik lennének Magyarországon. Röhej! Ez lett az ideál! Persze negatívat nem lehet róla írni!
Kérdezem én! Akkor is ilyen sikeres lenne, HA: szépen feltörekedett volna és egy egyszerű énekesként és színészként megy végig az utcán. Erősen kétlem. Azért ne felejtsük el, hogy szépen rátett a hírnevére az az említett undorvány férfi csók élőbe, a melegségi bevallás, stb.stb.
Tehetséges, jó a hangja, az egy dolog. De 50%-ba azért van ott ahol, mert a hírek miatt, a 16 év alatti rajongók miatt, és a melegségi dolgai miatt meg azért mert most ezt nyomatják mindenhol... Kb. fele rajongója nem lenne ha ezek a dolgok nem lennének! De ez nem csak rávonatkozik, hanem a mostani "sztárok", "énekesek" nagy részére...
Amúgy meg genetikai kódoltság a melegség, de tudok olyan esetről, akit a Tokio Hotel "ferdített el". Köszönhetően neki, mostmár feketére festi a körmét, smink+alapozó ezerrel, és úgy néz ki mint egy EMO. Mielőtt belebonyolódott a TH-ba, addig normális fiúként élt! Bár nem is ez a legnagyobb baj, hanem hogy látom, hogy egyre többet van a fiúk közelébe és a viselkedése is teljesen meleg, míg előtte ez ellenkezőleg volt. Hogy belül milyen az kérdéses...
Jah amúgy meg szerintem vannak nála sokkal jobb pasik is, csak hát most őt kell bálványozni. Szerintem semmivel sem néz ki jobban nálam, bár anno én is tettem fel itt kérdést magamról, de jól le lettem szólva, mert hát nem vagyok ilyen celeb... Amikor csak egy egyszerű véleményt kértem. Azóta nem emésztettem meg ezt, amikor tudom a külsőmről hogy/nagyképűség nélkül/de átlag feletti. De ettől nem fogom kifesteni magam, mert normális embernek mutatkozok. Igaz nem is vagyok meleg, de ha az is lennék akkor sem tennék ilyet magammal mert nem tartom normálisnak hogy egy férfi ezt teszi magával! Ráadásul ezt mutatják a TV-ben és ez a mai ideál! De mindegy, én már nem törődök ezzel, hát ha valakinek itt kezdődik a jóképűség akkor ez van, én biztosan nem érhetek fel az ő helyességéhez... mindegy.
Vannak nála sokkal tehetségesebb emberek, de nála sokkal lentebb vannak, mert normális emberként mutatkoznak és nem gerjesztik maguknak minél jobban a hírnevet nem oda illő megjelenéssel és viselkedéssel. Mégis rendelkeznek NORMÁL, egyedi stílussal.
Csak egyet tudok érteni az előttem író kritizálóval, bár a hangnem felesleges volt, valószínűleg Adam Lambert emiatt nem fog visszavonulni és tökéletesen meg fog élni az ő nagy tehetségével és cukiságával. Jah és remélem továbbra is a toplista elején lesz és nem fog lecsúszni a világ legszebb embere címéről sem elvégre ő a tökély :)
Üdv. 17/F
Kedves utolsó! Engedd meg hogy reagáljak a hozzászólásodra,különösen,mert többre értékelem hogy normális hangnemben írtál és megpróbáltál érvelni ,nem csak b*zizni,mint az előző.Valamint értékelném ha végigolvasnád,mert én is megtettem a tiéddel. Szeretném ha látnád,és mindenki más is,aki azt gondolja hogy 12 éves kislányok vagyunk ,hogy ez nem így van,és nem az a gond ha valakinek negatív a véleménye,hanem az számít hogy hogy fejezi ki. Mindazonáltal szeretném én is elmondani az érveimet ,úgy érzem így korrekt.
Először is ,én személy szerint nem tartom "IStennek" ahogy te fogalmaztál. Kinőttem abból a korból mikor a kislányok meglátnak a tv-ben egy sztárt és "jujdecukiszerelmesvagyokbelé" szintű megnyilvánulásokat tesznek. Tény hogy Adamnek is,és minden sztárnak vannak ilyen rajongói,de nálam és még sokaknál nem ebből áll a "rajongás". Lehet hogy nem is ez a legjobb szó. Én úgy mondanám hogy tisztelem Adamet ,azért amit elért és ahogyan elérte,és különösen azért mert mer önmaga lenni,ami a mai világban nagyon fontos,ugyanakkor nagy bátorság kell hozzá.
Az hogy hangsúlyozza a szexualitását. Nos ,kérlek,ha Robbie Williams felhívhat nőket a színpadra,és smárolhat velük;ha Madonna és Britney smárolhatnak a színpadon,akkor kérlek mondd meg nekem hogy miért ne tehetné ezt meg két férfi is? Mivel rosszabb? Egy csók,az csók,mindegy hogy azonos neműek vagy heterok között zajlik.
Mint már írtam nem értettem egyet Adam AMA-s fellépésével,de azzal sem hogy felfújták azt a csókot. Ott nem az volt a baj,hanem hogy túlzásba vitte az egészet,ráadásul nem énekelt jól,pluszba még össze is borult a dal közepén. :D Még mi,a legnagyobb rajongói is elismerjük,hogy ott túllőtt a célon és beégett. Ugyanakkor már igazán megbocsájthatták volna neki.
Az hogy bevallotta hogy meleg. Úgy látom te kicsivel többet tudsz Adamről mint az előtted szóló,így talán azt is tudod,hogy az Idolba nem úgy ment,hogy "haliAdamvagyokésmeleg!" Sajnos a verseny közepén nyilvánosságra kerültek azok a bizonyos képek,ami szintén az ő hibája volt,mert elfelejtette törölni a profilját az egyik közösségi oldalról. De nem lett volna szabad ennek befolyásolnia a versenyt. Csak a verseny véget érése után beszélt a homoszexualitásáról,és nagyon őszinte volt. Egyáltalán nem ezzel érvényesült.
Azóta ,igen,hangsúlyozza,de nem a homoszexualitást ,hanem a szexualitást,hiszen erről szól a turné,ilyen a személyisége. Az ,hogy meleg,pedig a személyiségének a része. Tehát ,nem gondolom hogy el kéne titkolnia,mert az már nem ő lenne.
De talán ez nem is számít,hiszem akit érdekel az megnézi,elmegy a koncertjére,aki nem kiváncsi rá az nem. Az hogy ki mit tart szexinek,az pedig egyénfüggő. Nekem ,hetero lány létemre tetszik ha két pasi,neked meg lehet hogy az tetszik ha két csaj. De ez mindegy is,mert nem vagyunk egyformák,és tisztelnünk kell a másik ízlését.
Ugyanez vonatkozik arra a bekezdésedre ,amiben arról írtál hogy mennyire jó pasi. Nem lenne szabad foglalkoznod azzal hogy mit gondolnak rólad mások. El kell fogadnod magadat. DE azt is hogy mindig lesznek akiknek nem tetszel. Ez mindenhol így van,mindenkivel így van. Van aki nagyon helyesnek tart,de lesz olyan is akinek nem vagy az esete. És nem gondolom hogy egy GYIK.hu-n kéne megkérdezned az emberek véleményét rólad,mert ahogy látom ,itt sok a rosszindulatú és ostoba ember,ezt tartom.
Tehát,remélem érted hogy mi az alapvető problémám a kedves kritizálóval. Bocs ha kicsit hosszúra sikerült,de úgy éreztem meg kell védenem az elveimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!