Szerintetek összeillik Lakatos Yvettevel az Adam’s Comedy frontembere?
Figyelt kérdés
a kérdés adott :)2010. nov. 12. 22:27
11/21 anonim válasza:
Utolsó vagyok.
Honnét veszitek hogy buta?
12/21 anonim válasza:
Yvett márpedig cigány.Nézz már rá a szüleire!!!
13/21 anonim válasza:
Cigány hát. Az anyja még talán magyar, vagy félig cigány, de apja igazi sötétbőrű roma. Ajánlom hogy keressetek rájuk facebookon: Iluka Nyári, Lakatos Virginia Jasmine, Kalas Mária stb. Véletlenül akadtam rájuk, őt Ivett rokonai, barátai. Nah, ha megnézted őket, azután mondd, hogy nem roma....
14/21 anonim válasza:
Cigány hát...Maradt volna kint a ....-ba. :D Kökény Attila is az..szóval a Megasztár cigányoknak való xD És akkor magyar sztárokat/énekeseket keresünk?? Hmm...érdekes.
15/21 anonim válasza:
Nekem az Adam´s comedy volt a kedvencem, már akkor is imádtam Ádámot! Most meg, hogy összejött Yvette-vel, őt is megszerettem! De nem azért, mert együtt vannak!
16/21 anonim válasza:
honnan veszitek h Yvette cigany?
17/21 anonim válasza:
Onnan, hogy nézd meg az apját/rokonait. Az anyja lehet, hogy magyar.
18/21 anonim válasza:
Igen,cigány és???Mocskos?Lop?Hazudik?Nekem nem így tűnik.....menjetek magatoknak.
Ti színtiszta magyarok vagyok vagy mi?
19/21 anonim válasza:
Iivette nem cigány csak az apja és az anyja. AMugy meg bun idegesito,elviselhetetlen kis kurv@.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!