Mi a véleményetek Allison Iraheta-ról?
Figyelt kérdés
Ő az American Idol 8. évadának 4. helyezettje. Arra lennék kíváncsi, hogy szeretitek-e őt?
http://www.youtube.com/watch?v=-balTFp7kv4
2010. nov. 12. 12:06
1/7 anonim válasza:
Nagyon birom,ő volt a második kedvencem az Idol-ban,szerintem ott lett volna a helye Adam mellett a döntőben! Aranyos csaj,jó a stílusa és a hangja is. A Beat me up az egyik kedvenc számom tőle. Igazán szerencsés hogy Adammel turnézhatott. Sajnos itt nálunk még nem annyira ismert,de remélem sikerül neki befutni,mert tehetséges.:)
2/7 A kérdező kommentje:
Igen én is úgy gondolom hogy neki kellett volna Adam mellett a fináléban lennie:) És én is nagyon remélem hogy Magyarországon is híres lesz, és szépen lassan eljutunk oda hogy nem Justin Bieber lesz a zene-.- Hanem például Adam Lambert vagy Allison Iraheta:)
2010. nov. 12. 18:06
3/7 anonim válasza:
Nagyon bírom :D Rohadt jó hangja van, imádom a számait, és ha már Adam mindenképpen 2. helyen kellett, hogy végezzen, jobban örültem volna, ha Allison győz... én is remélem, hogy híres lesz Mo-on is, mert megérdemli :D
(Amúgy konkrétan felsikítottam, annyira megörültem, amikor megláttam a kérdést :D)
4/7 A kérdező kommentje:
Na igen azt hiszem egy Adam-Allison "párbaj" nem lett volna semmi!:)Az már igazi finálé lett volna!:)
2010. nov. 13. 19:23
5/7 anonim válasza:
Ja, és még annyi, hogy sajnálom, hogy Európában már nem vele turnézik Adam, mert kint leszek a Bécsi koncerten jövő hétfőn, és szívesen meghallgattam volna őt is... előző voltam :D
6/7 anonim válasza:
Első vagyok! Én is megyek a koncertre! ÉS én is sajnálom hogy nem jön Al! :D DE vigasztal hogy láthatom Adamet! <3
7/7 A kérdező kommentje:
Én is megyek a Bécsi koncertre!:)
2010. nov. 16. 20:06
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!