Miért tartják olyan szépnek sokan Sydney Sweeney-t?
Figyelt kérdés
Szerintem egyáltalán nem szép arcilag: furcsa, bamba tekintetű furcsa arcú . Oké, hogy nagy mellei vannak, de szerintem ez az egyetlen dolog, ami miatt ennyire figyelmet kap. Ha nem lennének nagy mellei, senki sem törődne vele ennyire.
Én sokkal jobban kedvelem az olyan nőket, mint Lily Collins, aki elegáns, finom arcvonásokkal és ragyogó mosollyal rendelkezik, amely egyszerre klasszikus és modern. Vagy Blake Lively, akinek szépsége sugárzó és magával ragadó. És végül Paris Jackson, az extravagáns, androgün szépség, akinek gyönyörű arca, normális formájú, gyönyörű kék szemei, ragyogó mosolya, karcsú dereka és hosszú, szép lábai vannak. Imádom az extravagáns külsejét!
ápr. 16. 09:19
1/24 anonim 

válasza:

Mert annak tartják. Nem a te ízlésed az etalon az életben.
2/24 anonim 

válasza:

Mert nem mindenki azt tartja szépnek, mint te.
3/24 anonim válasza:
Én teljesen egyetértek, szerintem sem annyira szép, hogy ennyire értékeljék. Az egész nőt csak a mellei miatt szeretik, pedig vannak nála sokkal szebbek. Oh, és Paris nekem is az egyik kedvencem! Annyira szép, nagyon szeretem a stílusát, a gyönyörű kék szemeit és a hosszú lábait. Még smink nélkül is tökéletes.
5/24 anonim 

válasza:

Mert akkora melle van mint egy fejőstehénnek. nekem mondjuk arcra is bejön.
6/24 anonim 

válasza:

Paris állítólag úgy lett kitenyésztve hogy Michael katalógusból választotta ki az apát, az anyát és a béranyát is :D nem csoda hogy fullos lett a végeredmény.
7/24 A kérdező kommentje:
#6 Láttad már az anyját, Debbie Rowe-t, aki nem mondható egy szépségnek, sőt, soha nem is volt az. Így igazán nagy csoda, hogy Paris ilyen szép lett.
ápr. 16. 14:30
8/24 anonim 

válasza:

Lehet csak kihordta de nem az ő petéjéből van
9/24 A kérdező kommentje:
#8De igenis az ő petéjéből származik. Az ilyesmit csak azok terjesztik, akik úgy vélik, hogy Madonna az anyja, mert nagyon sokan hozzá hasonlítják. Szinte alig lehet találni olyan képet, cikket vagy bármit róla, ahol valaki ne írna arról, hogy miért hasonlít rá, vagy hogy talán nem a lánya-e. De ez mind nem igaz, mert Debbie Rowe az édesanyja, akit Michael már nagyon régóta ismert, hiszen ő volt a bőrgyógyásza.
ápr. 16. 14:47
10/24 A kérdező kommentje:
#3 Én azt szeretem Parisben, hogy önelfogadó, bátran meri vállalni magát smink nélkül, még akkor is, ha vannak pattanásai. Nem törekszik görcsösen a tökéletességre, és persze imádom a hippiségét. Emellett nagyon tetszik az érett arca, amelyről sokan azt mondják, hogy olyan, mint egy 30-40 évesé, de nekem sokkal jobban tetszenek az ilyen érett arccal megáldott nők.
ápr. 16. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!