Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Puskás Peti mért számít...

Puskás Peti mért számít jóképűnek?

Figyelt kérdés
Szerintem pont az elkenkezője,ettől függetlenül sose szorult rá hogy önkielégítést kelljen végeznie
tegnap 13:50
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Velem mèg beszélni se beszélt nő ha az nem számít annak hogy megaláztak hogy kisfiú vagyok mer Petike az férfias
tegnap 15:08
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Véleményem szerint a nők nagy része odavan azokért, akik bármiért is ismertek egy picit. Ilyenkor szégyellem magam a többi nő helyett is. Nem számít, hogy valóban értéket képviselnek-e, csak az, hogy képernyőn vannak vagy akár csak videókat tesznek fel TikTokra. És fordítva is ezt látom, a férfiak zabálják az ilyen tartalomgyártókat. Mindegy, hogy milyen olcsó, semmirekellő tartalmat tesznek fel, mindig százak fognak írogatni a videóik alá, szinte ajnározva őket.

Sosem fogom megérteni.

tegnap 15:14
 13/19 anonim ***** válasza:
12 Ez a férfiaknál is így van. Nézd meg hogy Tóth Gabival mennyien összejöttek. Pedig nem szép egyáltalán és közben olyan közönséges amire szavak nincsenek. De mivel ekkora celeb így nagyon menőnek érezték magukat mellette a pasik.
tegnap 15:40
 14/19 A kérdező kommentje:
13,nem,Tóth Gabi buta és szeret cumizni,azt szereti benne sok férfi,de Peti?dumája az van,azt elhiszem
tegnap 16:15
 15/19 anonim ***** válasza:
14 ez meg rengeteg nőre igaz
tegnap 16:25
 16/19 A kérdező kommentje:
15 hogylenne már ez igaz,a nők 98 százaléka apáca életmódot folytat
tegnap 16:27
 17/19 anonim ***** válasza:
Azt 😂
tegnap 16:32
 18/19 A kérdező kommentje:
max szerelmi kapcsolatba vannak,bár gyékán mindig irják hogy nekik kapcsolat se kell mert nincs olyan férfi akitől jobb lenne az életük
tegnap 16:39
 19/19 anonim válasza:
Megnéztem. Tény, hogy nem egy szép fiú, de emlékszem anno Rékasi Károlyt is jóképűnek tartották, pedig szerintem ő sem az. Ez ma a felhozatal Magyarországon.
ma 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!