Miért csinált magából ekkora hülyét Delhusa Gjon?
Figyelt kérdés
Kimondottan a baleseti helyszínelős, IPA és rendőrigazolványos sztorira gondolok. Nagyon túllőtt a célon vele szerintem. Kenterbe verte Kern Andrást :Dma 10:22
2/9 anonim válasza:
Akár tudatos is lehet. Eddig a kutya nem foglalkozott vele, most címlapos lehet a bulvármédiában és hívhatják interjúzni vagy bohóckodni valamilyen műsorba. A celebéletet ez tartja fenn, hogy beszélnek róla. Ha nem volt tudatos, még azt is ki tudja úgy forgatni, hogy előnyére váljon.
3/9 A kérdező kommentje:
1-es: de!
2-es: jaja, lehet hogy ez van mögötte.
ma 11:24
4/9 anonim válasza:
Ízlések és pofonok, tudom, de én fiatal korában is kínosnak éreztem a „munkásságát”.
Cini lehet a barátja, és ebben a minőségében persze támogathatja is, de amikor le volt csukva, illetve szabadulása után is voltak fura megnyilvánulásai „dzsoninak”.
5/9 A kérdező kommentje:
Plusz azon vagyok meglepődve hogy végülis egy számos előadó jellege van. Mert én pl csak ezt a Nika se perimeno számát ismerem. Igaz kb 40 éve. 😂
Vagy tett le valamit az asztalra?
ma 11:37
6/9 anonim válasza:
7/9 A kérdező kommentje:
6-os! Na milyen kis termékeny a mi kis helyszínelőnk :D
ma 12:37
8/9 anonim válasza:
Te hallottál már ilyent?
„Elhiszed, hogy bírságoltam már annyit, hogy van akármilyen énekesigazolványom?”
9/9 A kérdező kommentje:
8-as! Ez jó, most hangosan röhögök :D És teljesn jó a felvetésed :)
ma 12:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!