Mit gondoltok az ilyen fajta Youtube videózásról?
Figyelt kérdés
A videóban szereplő úriembernek az a foglalkozása, hogy pl. új film vagy videójáték trailer videókról úgynevezett reakció videókat készít. Ennek a lényege, hogy érzelmes megnyilvánulásokat tesz az adott videóra, amit gyakran hangokkal is nyugtáz.
Hozzá kell tenni, hogy az úriember férfias kisugárzása, sármja is sokat ad hozzá a videó színvonalához.
Itt a videó, akit érdekel: https://www.youtube.com/watch?v=_oYJYMlCkfc&t=443s
tegnap 23:44
1/4 anonim válasza:
Azt gondolom,hogy k*rvára nem vagyok kíváncsi a hülyefejére meg a fosvéleményére,mert nekem is van sajátom. Nincs ötlete az ilyen fosnak oszt fejeket vág a videókra meg kommenteli.
3/4 anonim válasza:
Van akiknek ez jön be, és gondolom szereti is csinálni. Az hogy nekem, meg itt olvasva látom másnak nem jön be az csak egy dolog.
4/4 anonim válasza:
Most őszintén,mi az ami bejön azon,hogy egy amúgyis f*szfejű, mégf*szabb fejeket vág,miközben videókat néz, főleg ha olyat amit már mindenki látott nem is egyszer?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!