Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Hölgyeim! Bayer Zsoltról mit...

Hölgyeim! Bayer Zsoltról mit gondoltok?

Figyelt kérdés

jan. 14. 19:47
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
🤢🤢🤮🤮🤮🤮
jan. 14. 20:01
 2/10 anonim válasza:
85%
10/0
jan. 14. 20:21
 3/10 anonim válasza:
90%
Ezt a kérdést az állatok kategóriában kéne feltenni.Ott lehet kitárgyalni a patkányokat.
jan. 14. 20:55
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Külsőre sem szép, de ami a száján kifolyik, arra nehéz jelzőt találni.
jan. 14. 21:01
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

💩🤡🤮

Kb ezt, dióhéjban.

jan. 15. 11:02
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ne sértegesd az állatokat. A patkányok pedig meglepően okos lények. :D

jan. 15. 11:02
 7/10 anonim válasza:
60%
Értem én, hogy amit közölni akar, az igazából az eredeti humán élni és élni hagyni értékvilágot siratja és követeli vissza, de az eszközei egyre kevésbé szerencsések hozzá.
jan. 16. 08:22
 8/10 dodolla válasza:
59%
Én kedvelem, bár néha túl sok csúnya szót használ, ami a magánéletben még elmegy, de képernyőre nem való.
jan. 16. 13:00
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon nem jön be.

Sokszor megalapozatlan, de mocskos szájú véleményvezér.

Azt mondanám róla, hogy fizetett ügynök, vagy a FIDESZ "magyar hangja" :)

jan. 16. 13:43
 10/10 anonim ***** válasza:
84%
Pedig 3-ból 2 embernek bejön. Utálom a magyarokat, és azt, hogy ilyen celebjeik vannak, akik vagy mocskos szájúak, vagy a puszta f-szukat lengetik TV-ben, és azt is utálom, hogy 5x is meg fogják választani a bűnözőket a kormányba, meg hogy a becsületes életmód szerintük a csökkent képességűeknek való és lenézik aki dolgozik. Csak az ügyseksdők vihetik valamire, a többiek életképtelen lúzerek. Ez ROSSZ, nagyon ROSSZ felfogás, nem így kell élni. A szomszédok egymást megsütnék a grillsütőn, kimondhatatlan mértékű a gyűlölet az egyszerű emberek között. Jó, hogy már eljöttem onnan. Igyekszem titkolni a származásomat, oda lenne a karrierem is talán, meg összevernének az utcán.
jan. 18. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!