Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ez igaz Marilynről?:

Ez igaz Marilynről?:

Figyelt kérdés
[link]

jan. 8. 13:47
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Egyébként ezeknek mi az oka nála?
jan. 17. 13:03
 22/30 anonim ***** válasza:
Mégis minek? Nincs oka, egyszerűen nem egy hozzád hasonló fanatikus. Szerencsére.
jan. 17. 14:06
 23/30 A kérdező kommentje:

Arra értem, hogy annak, hogy olyan szövegei vannak a számainak, amilyenek általában szoktak lenni? Meg hogy ezeknek mi lehet az oka(ha a második igaz egyáltalán)?

[link]

[link]

Meg ennek a provokatív viselkedésnek, amit csinál a színpadon, annak mi lehet az oka?

jan. 17. 14:47
 24/30 anonim ***** válasza:
Egyszerűen ilyen a stílusa; csak igazán hisztis emberek gondolják ezt provokatívnak és sértőnek. Et tetszik neki, ez szórakoztatja.
jan. 17. 14:51
 25/30 A kérdező kommentje:

[link]

Amit a gyermekkorához írnak a magyar Wikipédián, az lehet az oka ezeknek?

[link]

Vagy az, amit az angol Wikipédián írnak a "Personal life" részhez?

jan. 17. 15:00
 26/30 anonim ***** válasza:

Beteg vagy, kérdező. Érdemes lenne elmenned egy pszichológushoz ezzel az üldözési mániáddal. Jó példája vagy a vallás okozta paranoiának és felszínességnek.

Ártatlan, normális embereket próbálsz rossz színben feltüntetni ok nélkül.

jan. 17. 15:12
 27/30 A kérdező kommentje:
Nem ismerem személyesen meg nem voltam ott sehol, úgyhogy nem láttam, mit csinált meg nincs nekem üldözési mániám csak nagyon ezt írogatják. Az elsőt bevallotta. Egyébként semmilyen szempontból nem vagyok az. Akkor a barátnői meg azok, akik dolgoztak vele egy időben, azok miért mondják azt, amit mondanak róla?
jan. 17. 15:28
 28/30 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha sátánista, mi van akkor? Semmivel se rosszabb, mint a kereszténység. Ugyanannyi létjogosultsága van.
jan. 17. 16:40
 29/30 A kérdező kommentje:
Azt írják, hogy a Limp Bizkit Wes Borlandje viszont volt nála és bevallotta, hogy szemtanúja volt ilyesminek.
jan. 17. 18:00
 30/30 A kérdező kommentje:

Ezt még elfelejtettem írni.:

Talán ezért lett olyan, amilyen(ha igazak ezek)?

[link]

jan. 17. 19:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!