Mi a véleményetek erről az Ariana Grande botrányról?
Pár napja jelent meg Lily Jay (Ariana mostani pasijának a volt felesége) írása de itt van magyarul is:
Angolul az egész írást itt tudtam elolvasni, az eredeti oldal fizetős de leképernyőfotózták a szöveget (kicsit hosszú):
Ariana rajongói támadják Lillyt, szerintük hazudik, csak féltékeny, voltak akik a halálát is kívánták, sőt olvastam olyat, hogy nem jó anya, Ariana biztos jobb édesanya lenne. Eközben egyre több olyan véleményt is olvasok, hogy Ariana undorító személyiségű, már nem tudnák hallgatni a zenéjét emiatt. Lilly Jay megemlítette a Wicked film promóciós időszakát is, hogy mennyire fájdalmas volt neki látni ezt mindenhol.
Nektek mi erről a véleményetek?
Véleményem szerint, ha egy párkapcsolat megromlik, arról mindig csak az a két fél tehet. Nem a 3. fél tehet erről. Ha tökéletesen jól működne az a kapcsolat, egy 3. fél sehogy se tudna oda beférkőzni.
Ez minden párkapcsolatra érvényes, a jelen szóban forgóra is.
Én harmadik vagyok és nem értek egyet ezzel. Vannak olyan esetek, amikor valaki azt hiszi jó kapcsolatban él és a párja meg is akarja tartani a hitében, mert a környezete vagy munkája miatt fontos a látszat.
Én meg kapok pénzt vagy megkönnyíti máshogy az életem, pl. elintéz egy állást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!