Hogyan tudnék kérni egy aláírást Orbán Viktortól?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
nem vagyok fideszes, tehát engem ilyen zárt rendevényekre nem engednek be.
De, ha nyilvánosan tart beszédet, akkor utána van lehetőség civileknek személyesen találkozni vele, és kérni egy aláírást?
Jó lenne, ha megszerezhetném Magyarország miniszterelnökének az autogramját.
dec. 18. 01:48
1/6 anonim válasza:
Hát ha 70+os mama vagy, akkor egy alapos, mindenre kiterjedő motozás után valószínűleg odaengendek összecsókolgatni. Egyébént meg nincs ott a műanyag szignója az ilyen 'Orbán Viktor küldte' leveleken? Nem tudom, nálunk mindig megy a kukába, de drága megboldogult nagymamám rajongott Orbánért és mutogatta, hogy milyen levelet kapott tőle és mintha azon lett volna szignó.
2/6 A kérdező kommentje:
Egy fiatalember vagyok, csak egy aláírást szeretnék.
A nyomtatott aláírás a körleveleken nem ugyanaz...
Én igazit szeretnék. Amit előttem ír.
dec. 18. 03:08
3/6 anonim válasza:
Ha normálisan keresztülkiabálsz a testőrségen, akkor valószínű hogy adna. Sőt, lehet hogy még egy szelfiben is benne lenne.
4/6 anonim válasza:
Amit a diploma mellé adnak az igazi vagy nyomtatott?
5/6 anonim válasza:
Próbáld megtudni mikor van otthon pörkölt. Akkor még spontán fotózkodik is veled a szaftos ingjében.
6/6 anonim válasza:
Anyámnak van fotója vele 2000-valahányból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!