Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Most engem miért kéne, hogy...

Most engem miért kéne, hogy érdekeljen, hogy Megan Fox és Gépfegyver Kelly szétmentek?

Figyelt kérdés
Már nemtom hányadszorra tolja a pofámba a Facebook feed, holott be se követtem ilyen oldalakat. Miért ekkora globális hír ez, kit érdekel ez az életre keltett plasztikműnő?

#Megan Fox #Machine Gun Kelly #mondomhogynemérdekel #nemtudodfelfogni??? #hátezmárnemigaz
dec. 16. 15:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem kell, hogy érdekeljen. A Facebook viszont így próbál ajánlani neked eddig ismeretlen oldalakat és közösségeket, hogy lehetséges témákat dob fel, hátha lesz közte olyan ami majd érdekelni fog.

Itt jön ehhez a témához, hogy letiltod-e az oldalak sütijeit és targetált reklámjait vagy sem. Ha van süti és célzott reklám, akkor meg tudják figyelni hogy milyen dolgokra kattintasz és az lehet érdekel és lehet ajánlani neked. Vagy mindent kikapcsolsz és letiltasz, így jobb lehetőség híján mindenféle olyan ajánlásokat is kapsz, ami nem fog érdekelni.

dec. 16. 15:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Ki mondta, hogy kell?
dec. 16. 16:15
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
És minket miért kelljen érdekelni, hogy te miket Fészbúkolol, meg szidol egy fullos nőt?
dec. 16. 16:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg sokszor kattintasz / reagálsz / kommentelsz bulvárhírekre. Nekem nem dobál fel ilyeneket, mert mindig csak továbbgörgettem, az algoritmus megtanulta hogy nem érdekel.
dec. 18. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!