Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Honnan jött az az ötlet, hogy...

Honnan jött az az ötlet, hogy az alábbi Dada Life videóklipben szerepeljen az a rockzenész, akit 1:05-től mutatnak? És az ehhez hasonlók mennyire gyakoriak?

Figyelt kérdés
[link]

#gyakoriság #Born To Rage #Rock énekes
dec. 13. 12:23
A kérdező szavazást indított:
Elég gyakori
Nem olyan gyakori
Ritka
6 szavazat
 1/2 anonim ***** válasza:

Hogy jutott eszedbe ez a 10 éves zene? :DDD Sebastian Bach - nekem fel sem tűnt anno, de lehet még sosem néztem meg ezt a klippet rendesen, viszont a zenéik nagyot mentek anno 🤘🤘

Ilyen "elrugaszkodott" kollaborációt már a Run D.M.C. feat Aerosmith is alkotott és az egyik ultrán - asszem - fellépett Slash is egy elektronikus zenéket nyomó DJ közben, és az hatalmas volt akkor az én szememben, pedig én mindig antirocker voltam, inkább rappes, de mára ez is változott, de az elektronikus zene örök szerelem. A művészi értékkel bíró, mint Avicii, Nicky Romero, Hardwell és nem a hulladék kokós bigány minimálok persze!

Van jó pár példa ilyesmire klippekben. Meg asszem Borgorenak Abella Dangerrel pl.

Gondolom a dadának onnan jött az ötlet, ha csak nem az a rocker csávó énekel, márpedig gondolom h de, mivel feat, hogy born to rage, az ilyen anarchista rocker életérzés valszeg, meg gondolom jött abból, hoyg vele akartak számot csinálni, vagy ő velük és összedugták a fejüket és ez jött ki. Bárhogy is van - fain.

28/F

dec. 15. 14:24
 2/2 A kérdező kommentje:
A rockzenészre gondoltam.
dec. 15. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!