Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Nagy Bogi kinek a kije?

Nagy Bogi kinek a kije?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy az Ének iskolájából ismerjük, viszont azóta mintha mindenhol ott lenne. (A dal, Csináljuk a fesztivált stb)

Nem vitatom a tehetségét, viszont az összes évad összes szereplőjéét sem, sőt… összességében szerintem voltak nála kiemelkedőbb tehetségek, még sincsenek szinte sehol, esetleg mostanság próbálkoznak egyéb tehetségkutatókban, ahol aztán tovább sem jutnak a középdöntőnél. Pl Juhos Zsófi, Tabatabai Nejad Flóra, Kornis Anna stb…

Boginak viszont folyamatosan jelennek meg a dalai, klippjei, szólnak a számai a rádióban, reklámokban szerepel, mindig nagy emberek társaságában van, talán még Caramel lányának is ő a keresztanyja… Valamiért az a benyomásom, hogy nem csak szimplán önmaga miatt, mintha valaki nagyon erősen benyomta volna őt abba a világba. Az elmúlt 10x évből talán csak Patai Annát tudnám így mellé sorolni, aki nem lett egy eltűnt gyereksztár, viszont az Ének iskolája műsort ehhez kevésnek mondanám és nekem Bogi sem egy akkora was ist das igazából semmilyen téren, hogy magától ennyire felkapott legyen.

nov. 30. 23:41
 1/1 anonim ***** válasza:
Esetleg a férje segíti őt a karrierjében, akár kapcsolatokkal akár anyagilag. De ha helytáll, akkor az a saját érdeme.
dec. 1. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!