Lady Gaga just dance és poker face számának a refrénje nem ugyanaz?
Figyelt kérdés
2009. jan. 8. 13:58
3/9 anonim válasza:
Nagyon hasonló, de nem ugyan az. Eleinte én is azt hittem, mert még van olyan rész, ahol a ritmus és a dallam is majdnem ugyan az...ha engem kérdeztek, akkor szerintem egyik szám jól sikerült, aztán csinált még egy slágerszámot, ami hasonló az eredetihez:D
4/9 anonim válasza:
Sztem nemis hasonlít :/ De mindegy :D
5/9 anonim válasza:
Mivel kb ugyanakkor csinálta a két számot, hozzáteszem mindkettőt saját maga írta, ugy ahogy a többi számát is. Ajánlom figyelmetekbe ezt a videot: http://www.youtube.com/watch?v=yAd29GlCKf4 . Én egyszerűen elájultam tőle. Istennnőőő:D
7/9 anonim válasza:
Eredetileg a Just Dance-s számnak lett volna Poker Face a címe (van hogy zeneszámoknak nem olyan címet adnak, ami a szövegükben is előfordul). De aztán Gaga kész lett a "Poker face"-szel azt gondolom az jobban megfelelt Poker Face-nak, szal a Just Dance meg akkor "Just Dance" lett.
De eredetileg a Just dance lett volna a Poker Face.
9/9 anonim válasza:
Nem. O.O Ja és sok hasonló zenéje van, nem is a Just Dance és a Poker Face, ami annyira hasonlít egymásra... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!