Rúzsa Magdi miért vág olyan fura fejeket beszéd és éneklés közben?
Figyelt kérdés
Nem tudom másnak feltűnt-e már, de néha olyan mimikája van, hogy nem lehet hova tenni😁nov. 25. 20:45
1/3 anonim válasza:
Ha nem szereted, miért foglalkozol vele? Az tűnt fel, hogy mennek a lejárató, alázó kérdések:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__sztarok-bulvar__1..
2/3 A kérdező kommentje:
Már elnézést, azt a kérdést nem én írtam ki, nekem semmi bajom Rúzsa Magdival, kimondottan szeretem.
nov. 25. 21:08
3/3 anonim válasza:
Nem tudom, de a dalszövegei a legbutábbak között vannak, egyes szám első személyben énekel, semmi történetmesélés más személyben vagy tárgyban, semmi metafora. Szerelemről énekel többrészt, ami szintén elcsépelt, gáz. Mondjuk magyar előadóknál eleve tonnaszámra vannak hasonló ízléstelenségek, nem vagyunk egy kreatív nép, pedig voltunk még 30-40 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!