Kállay Saunders András vs Takács Nikolas?
2010. nov. 5. 21:16
14/20 anonim válasza:
Arcra is és belsőre is Nikolas szimpibb.Hogy miért? A megjelenése,a hangja és a viselkedése is nagyon tetszik.
Remélem ő fog nyerni!
Hajrá Nikolas!!!:)
16/20 anonim válasza:
Kűlsőleg két ellentét,de minkettőt imádom!Partyba bevállnám őket egyszerre. XD
A hangjukat is nekik imádom a legjobban.Én nekik szurkoltam végig.Kár hogy András kiesett a megából,de attól félek a faktort sem Nikolas nyeri meg.Én mindkettőt imádom!
17/20 anonim válasza:
Nikolas.Arcra is szimpatikusabb, meg a hangja is sokkal jobb,de a Kállaynak.. semmi hangja..
18/20 anonim válasza:
Nicolas :)
Kállay annyira csúnya
19/20 anonim válasza:
Nikolas :) mert egyszerűen imádom amikor magyarul beszél akkor olyan cuki.. na meg amikor énekel az valami fantasztikus..jaja és még amikor belenéz a kamerába (egyszerűen olvadásra késztet) és a külseje se utolsó, bár kalap nélkül még nem láttam :)
20/20 anonim válasza:
NIKOLAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!