Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit gondolsz a 2okos-rol?

Akitenem2189 kérdése:

Mit gondolsz a 2okos-rol?

Figyelt kérdés

nov. 5. 20:42
A kérdező szavazást indított:
utálom őket
szeretem őket
azok kik?
imádom őket bro KDS ÉS ICE A KING
19 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Az utálat erős szó, utálni azokat szoktam, akik konkrétan nekem valami kárt okoznak, pl ha lenne egy iszonyatosan gci kollégám aki minden napomat elcseszi vagy ilyesmi. (Szerencsére nincsen.)

De azt gondolom, hogy két kis debil, mint a korabeli felkapott fiúk egy jó nagy része, Balázskicks a kamujaival, a Mobilfoxosok retardált marketingje, stb. (Azért kifejezetten fiúkat írtam, mert a lány influk más szempontból károsak inkább, amelyik az, de ők legalább nem ezt az “én vagyok a legnagyobb fszú fszagyerek, ha te is ilyen ultramenő arc akarsz lenni mint én, ja de olyan úgyse leszel de azért vedd a cuccom, nézz engem mert akkor talán a nyomomba legalább érhetsz.)

nov. 5. 20:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyik megadott válaszlehetőséget sem tudom elfogadni illetve nem találtam olyat, amire szavazhatnék.

Mert:

Nem utálom őket.

Nem szeretem őket.

Tudom, hogy kik.

Nem lehet imádni, mert mit kellene rajtuk imádni?!

Nekem nem szimpi a stílusuk.

Szerintem lekezelő, lenéző, beképzelt és lélektelen

+ nem értem, hogy tanulhat valaki tanárnak, akiben nincs ilyen irányú elhivatottság, gyermekszeretet, jó példamutatás....

Nem érzem azt, hogy pozitív értéket közvetítenének.

Inkább károsnak gondolom a tevékenységüket és félrevezetőnek.

A fiatal követőik pedig meg vannak vezetve és azt hiszik, hogy amiket művelnek, az nagyon menő.

Az algoritmus dobálta fel a videóikat és kíváncsiságból megnéztem illetve több videójuk alapján szűrtem le a fenti végkövetkeztetéseket.

A külsejükkel nem lenne baj, ha lenne bennük kedvesség.

De ugye az nem menő.

Normálisnak lenni manapság nem menő.

nov. 5. 20:53
 3/7 anonim válasza:
100%
Minden generációnak megvannak a maga "kedvelt" és nem kedvelt celebjei vagy hírességei. Számomra egy olyan szintet képvisel a 2okos, ami szerintem kritikán aluli. De nyilván a fiatalok körében az a népszerű, hogy megalázod a másikat és játszod a fejed, hogy te influenszer vagy, meg társai...
nov. 5. 20:54
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy tényleg elég gázok, de vannak dolgok amikben igazuk lenne, de azt is a lehető legtrágárabb módon fejezik ki :/ sajnálom, ez a stílus nekem nem jön be
nov. 5. 21:09
 5/7 anonim válasza:
24%
Nekem semmi bajom nincs velük. Szerintem a gondolkodás jó, talán az fáj az embereknek, hogy túl őszinték és szókimondóak. Azért mert egyébként a többi influenszer nem beszél ilyen témákról és mond véleményt másokról, csak a szépet és jót mutatják.
nov. 6. 18:01
 6/7 anonim ***** válasza:
86%
Harmatgyengék
nov. 6. 18:07
 7/7 A kérdező kommentje:

1/6 amúgy ezzel teljesen egyet értek

és sok más emberrel is köszönöm a válaszokat

tegnap 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!