Ismert emberek pisilnek utcán?
Figyelj, szerintem az utcán pisiléssel alapból nincs gond, mert nem mindenki hord kp-t magánál, hogy nyílvános wc-be menjenek.
Ráadásul 2024-re az ember ingerküszöbét már nem akasztja ki az utcán pisilő ember látványa, simán elsétálnak mellette, maximum a másik irányba néznek.
Azzal van inkább gond, ha már édes mindegy neki hogy hol intézi.
Én aminap egy pasira néztem csúnyán, mert egy általanos iskola udvarának a kerítését locsolta meg. Szerencsére egy hétvégi nap volt, ezért a gyerekeknek nem kellett látniuk a dákóját, de azért mégsem szép dolog hogy egy helyre hugyozik ahol a gyerekek majd játszanak.
Sok embernek már édes mindegy az, hogy hol intézi. A sétáló utcán hirtelen előkapja a micsodáját és fordul is az első fa/oszlop/fal felé. Már nincs benne az a tisztesség, hogy legalább elbújjon.
Lassan ott tartunk, hogy természetes lesz, hogy a boltban bevásárlás közben az ember előkapja a micsodáját és a földre ürítsen a többi vásárló között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!