Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ismert emberek pisilnek utcán?

Ismert emberek pisilnek utcán?

Figyelt kérdés
Akkor már ciki, ha meglátják, de mi van, ha mégis ilyen helyzetbe kerülnek, hogy kénytelenek?

nov. 4. 22:19
 1/4 anonim válasza:
20%

Én igen.

Kuhar Bence voltam

nov. 4. 23:08
 2/4 anonim válasza:
Melyik videójában csinálja ezt kuhár???
nov. 6. 19:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Figyelj, szerintem az utcán pisiléssel alapból nincs gond, mert nem mindenki hord kp-t magánál, hogy nyílvános wc-be menjenek.

Ráadásul 2024-re az ember ingerküszöbét már nem akasztja ki az utcán pisilő ember látványa, simán elsétálnak mellette, maximum a másik irányba néznek.

Azzal van inkább gond, ha már édes mindegy neki hogy hol intézi.

Én aminap egy pasira néztem csúnyán, mert egy általanos iskola udvarának a kerítését locsolta meg. Szerencsére egy hétvégi nap volt, ezért a gyerekeknek nem kellett látniuk a dákóját, de azért mégsem szép dolog hogy egy helyre hugyozik ahol a gyerekek majd játszanak.

Sok embernek már édes mindegy az, hogy hol intézi. A sétáló utcán hirtelen előkapja a micsodáját és fordul is az első fa/oszlop/fal felé. Már nincs benne az a tisztesség, hogy legalább elbújjon.

Lassan ott tartunk, hogy természetes lesz, hogy a boltban bevásárlás közben az ember előkapja a micsodáját és a földre ürítsen a többi vásárló között.

nov. 10. 16:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Volt egy fotó, amin egy ismert néni kaksilt a parlament mellett.
nov. 15. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!