Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek milyen külföldi...

Szerintetek milyen külföldi és magyar hírességek hasonlítanak?

Figyelt kérdés

Szerintem ők:

Ed Speelers

[link]

és Varga Ádám

[link]

Morena Baccarin

[link]

és Farkas Franciska

[link]

Zach Gilford

[link]

és Váczi Gergő

[link]

A vámpírnaplókból Jo akit Jodi Lyn O'keefe játszik

[link]

és a séfek séféből Lólé Melinda

[link]

Na náluk csak Jo mint karakter hasonlít szerintem nem maga a színésznő de a vámpírnaplókban fel volt töltve az arca a színésznőnek vagy nem tudom de akármikor nézem a séfek séfét mindig ő jut eszembe erről a nőről.

Szerintetek hasonlítanak ezek az emberek, illetve szerintetek kik vannak még akik hasonlítanak?

#Hasonló színészek
tegnap 15:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem annyira külsőre, inkább személyiségre: Kasza Tibi és Ryan Reynolds.
tegnap 15:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

#1-es, ez mennyire igaz, tényleg hasonló személyiségek.

Nekem Chris Prattről egyfolytában Miller Zoltán fiatalabb (30-40 körüli) énje jut eszembe. Nem tudom konkrétan megfogalmazni miért, de szerintem hasonlítanak.

Egyébként vicces, hogy pont Miller Zoltán Chris Pratt állandó magyarhangja :D Lehet nem véletlen, és más is látja azt, amit én :D XD

tegnap 15:53
 3/4 anonim ***** válasza:
32%

Bud Spencer

Bujtor István

tegnap 15:55
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Aki a kopasz Walter White-t alakítja a Breaking Bad-ből Bryan Cranston és Zacher Gábor. (mármint ahogy a sorozatban kinézett, nagyon hasonlított Zacherre).

Nemcsák Károly - Benicio del Toro

Nemcsák Károly (Vágási Feriként) - Diego Maradona

tegnap 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!