Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » MarkóGergelyImre nevű youtuber...

MarkóGergelyImre nevű youtuber-ről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Pár napja talaltam rá a csatornájára, és megmondom őszintén lesokkolódtam.... így embert a szüleivel beszélni még nem hallottam, konkrétan fojtogató érzés volt nézni, ott alázza őket, ahogy tudja, és elég okos ahhoz, hogy tudja, hol a határ, így a rendőrség se tud vele sokat kezdeni. Azt tudom, hogy súlyos mentális beteg, azt is hogy mérnök diplomája van, a kérdés az lenne - ami nekem nem jött le abból a 4-5 videóból, amit megnéztem -, hogy ez egy bosszúállás a szülein azért, mert esetleg elhanyagolták, vagy régrbben bántották (a kommentek között láttam hasonlókat), vagy vajon puszta szórakozásból csinálja az egészet? (Bár személyes véleményem szerint, ha az első feltevésem igaz, akkor is brutális és kegyetlen amit csinál, semmi empátia).

FUN fact: ugyanabba a gimnáziumba járt, mint én☠️

okt. 31. 18:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
igen, említette már szóban is hogy régen milyen rosszul bántak vele, ha tényleg ilyen érzelemmentes megtorlás ez, akkor ott komolyabb bajok vannak mint amit megállapítottak nála hivatalosan (aztán elégette egyszer a papírokat hogy ő meggyógyult) de közben meg beismeri hogy tényleg vannak rosszabb szakaszai. nem hiszem hogy csak szórakozás lenne
okt. 31. 18:30
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Kedvelem, nagyon vicces. Egyik legjobb trash videós.
okt. 31. 18:38
 3/11 A kérdező kommentje:

1: Mondjuk tényleg minden miatt felkapják a vizet a szülei, meg elhiszem, hogy fiatalkorában (sem) volt felhőtlen a konfliktusuk, de ez a tudatos verbális szekálás akkor is durva. Nem értem, hogy nem költözött még el, mindketten jobban járnának. A szórakozás alatt azt értem, hogy a szüleit nagyon is tudatosan, módszereden bántja, nem dühből, lehet hallani, ahogy röhög, fel se veszi a sértéseket, meg alig várja, hogy mikor lesz a következő balhé. Neki ez játék. A sok legalább olyan beteg "rajongója" meg még buzdítja is erre.

2: erre nem tudok mit mondani.

okt. 31. 18:46
 4/11 anonim ***** válasza:
Én meg egyszerre jártam vele gimibe, akkor sem volt már százas, de akkor csak hülye viccekkkel szórakoztatta a népes közönségét, aztán elhűlve láttam úgy 5 éve kb a videóit. Azóta nem követem, de ezek szerint nem lett jobb a helyzet...
okt. 31. 19:54
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem, a helyzet évről évre rosszabb. Egyre többször kerül elő a konyhakés, előbb-utóbb valaki megsínyli.
okt. 31. 22:37
 6/11 anonim ***** válasza:

Suliban nem piszkálták?

nov. 1. 22:39
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

#6 Mindenki komplett hülyeként kezelte, de nem vette észre, mert folyton állt körülötte egy 20 fős tömeg, akik röhögve hallgatták a vicceit, és azt hitte, népszerű. Ugyanezt műveli most a yt-on is lényegében.

Ahogy elballagott, pont jött helyette egy másik srác, hogy ne maradjunk Falu bolondja nékül...

nov. 2. 09:29
 8/11 anonim ***** válasza:
Akkor nem érte semmi atrocitás?
nov. 2. 10:10
 9/11 A kérdező kommentje:
Aggreszivitásnak volt nyoma akkoriban rajta? Tanárokkal milyen volt a viszonya? Mert egy vele készült interjúban (már felnőttként) meglepően normálisan viselkedett, meg elvileg ő csak a szüleivel ilyen.
nov. 2. 11:12
 10/11 A kérdező kommentje:
u.i. A videóiban sok olyat is elmond, ami abszolút magánügy, ő mégse szégyelli, ellenben amikor iskolás (gimis) élményekről kérdezték, azonnal terelte a témát, meg az ált.iskolás botrányáról se akart beszélni.
nov. 2. 11:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!