MarkóGergelyImre nevű youtuber-ről mi a véleményetek?
Pár napja talaltam rá a csatornájára, és megmondom őszintén lesokkolódtam.... így embert a szüleivel beszélni még nem hallottam, konkrétan fojtogató érzés volt nézni, ott alázza őket, ahogy tudja, és elég okos ahhoz, hogy tudja, hol a határ, így a rendőrség se tud vele sokat kezdeni. Azt tudom, hogy súlyos mentális beteg, azt is hogy mérnök diplomája van, a kérdés az lenne - ami nekem nem jött le abból a 4-5 videóból, amit megnéztem -, hogy ez egy bosszúállás a szülein azért, mert esetleg elhanyagolták, vagy régrbben bántották (a kommentek között láttam hasonlókat), vagy vajon puszta szórakozásból csinálja az egészet? (Bár személyes véleményem szerint, ha az első feltevésem igaz, akkor is brutális és kegyetlen amit csinál, semmi empátia).
FUN fact: ugyanabba a gimnáziumba járt, mint én☠️
1: Mondjuk tényleg minden miatt felkapják a vizet a szülei, meg elhiszem, hogy fiatalkorában (sem) volt felhőtlen a konfliktusuk, de ez a tudatos verbális szekálás akkor is durva. Nem értem, hogy nem költözött még el, mindketten jobban járnának. A szórakozás alatt azt értem, hogy a szüleit nagyon is tudatosan, módszereden bántja, nem dühből, lehet hallani, ahogy röhög, fel se veszi a sértéseket, meg alig várja, hogy mikor lesz a következő balhé. Neki ez játék. A sok legalább olyan beteg "rajongója" meg még buzdítja is erre.
2: erre nem tudok mit mondani.
#6 Mindenki komplett hülyeként kezelte, de nem vette észre, mert folyton állt körülötte egy 20 fős tömeg, akik röhögve hallgatták a vicceit, és azt hitte, népszerű. Ugyanezt műveli most a yt-on is lényegében.
Ahogy elballagott, pont jött helyette egy másik srác, hogy ne maradjunk Falu bolondja nékül...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!