Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Janicsák Vecának milyen...

Janicsák Vecának milyen beavatkozások voltak az arcán, hogy ennyire mű lett?

Figyelt kérdés
Régen annyira kedves arcú volt.

okt. 25. 18:18
 1/7 anonim válasza:
100%
Rákerestem most és jobban néz ki bizonyos szabályossági értelemben, de elvesztette totál az egyéni karakterét, én nem ismertem volna meg. Amúgy nehéz megmondani pontosan mi változott.
okt. 25. 18:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha végignézel akár a szépségipar által futtatott, akár a televíziós, reality shows celebeken, színészeken vagy insta lányokon/nőkön, akik nagy követőtáborral rendelkeznek: mindenhol ugyanaz a hideg szépség köszön vissza. A trendet általában szinte kivétel nélkül követik, nem sok példát tudnék felhozni, hogy ki lóg ki a sorból... a lényeg, hogy ugyanazokat a kozmetikai beavatkozásokat/ kezeléseket végzik rajtuk. Ha rákeresel, hogy mely fiatalító eljárások most a legnépszerűbbek, akár kishazánkban, akár világszerte, akkor hamar választ is fogsz rá kapni. Csak párat említve: botox; hialuronsavas feltöltés, plazma kezelés stb. Arról nem is beszélve, hogy teljesen viasz szerűre retusálják a bőrüket a képszerkesztők, vagy grafikusok, mielőtt kiposztolnák a fotóikat, esetleg még bizonyos filterek használata. Hirtelen ezek jutottak eszembe.
okt. 25. 18:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Meg hát a tökéletesség ész nélküli hajszolása, erőltetése, dacolva az évek múlásával, némely korosodó hölgyeknél egészen "megdöbbentő" eredményeket tud produkálni.....
okt. 25. 18:42
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Buccal Fat Removal-ra tippelnék még.
okt. 25. 19:03
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem tudom, de a képek alapján a sminkese és a stylistja nagyon utálja.

Legalább 20 olyan képe van a Google első oldalán, ami borzalmas.

okt. 25. 20:47
 6/7 A kérdező kommentje:
Kár érte, mert beállt a tucat arcúak sorába.
okt. 26. 00:32
 7/7 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem is kár. Régen, nem tudom miért, de egy indián nőre emlékeztetett, mikor megláttam. De ezt a leges legpozitívabb értelemben. Most már nem jut róla eszembe ilyesmi....

Amúgy a száját biztosan feltöltette, mert látványosan teltebbek lettek az ajkai. A régi fotóihoz viszonyítva ez az, ami először szembetűnik az embernek.

okt. 26. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!