Csak engem irritál a ruzsa magdi? Nektek szimpi? Szeretitek?
Marha unszimpatikus a nő. Irritáló, beképzelt, irigy azokra akik jobbak nála. A hangjáról nem is beszélve, mint egy repedt fazék :D
Nem tudtam eddig hogy milyen a személyisége, csak a dalaitól kaptam hányingert, de most hogy elindult a megasztár, szoktam nézni, és ez a nő valami iszonyat.
Pedig szép nő, fotókon nagyon jól mutat, 1x hallottam csak beszélni, akkor meglepődtem, másmilyennek képzeltem.
Engem pasasként másmilyen nők idegesítenek.
Csak Téged.
De azt honnan vetted, hogy irigy másokra?
Szimpatikus, dögös, sexy csaj volt, olyan hanggal hogy többre vihette volna.
Ma is bírom, de szerintem nem ebbe az irányba kellett volna elmozdulnia a Megasztáros AC/DC debutálásából.
Eddig semmi bajom nem volt vele. Semleges volt, mint énekes. Zenéje egyáltalán nem tetszik. Kb. mint az összes többi ilyen tehetségkutatós. Oké, jó a hangja. De amikor vége a műsornak, akkor már saját számokat kell énekelni és olyan béna számokat írnak nekik, hogy az valami borzalom.
Stylist-ját meg azonnal ki kéne dobni. Borzalmas a stílusa.
Most a Megasztárban látom többet beszélni, megnyilvánulni. Nem szimpatikus. Stylist itt is kritikán aluli.
Engem is irritál. Mikor nálunk koncertezett, nem tudtam, hogy nyomjam a párnát a fejemre, mert teljesen behallatszódott. Sosem volt szimpatikus, a hangja sem tetszett sosem.
Ha szidás nélkül elmondom, hogy nem tetszik, nem szeretem mindenki fel van háborodva, mintha legalábbis ugyanazt kellene mindenki szeresse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!