Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Csak engem irritál a ruzsa...

Csak engem irritál a ruzsa magdi? Nektek szimpi? Szeretitek?

Figyelt kérdés

Marha unszimpatikus a nő. Irritáló, beképzelt, irigy azokra akik jobbak nála. A hangjáról nem is beszélve, mint egy repedt fazék :D

Nem tudtam eddig hogy milyen a személyisége, csak a dalaitól kaptam hányingert, de most hogy elindult a megasztár, szoktam nézni, és ez a nő valami iszonyat.

okt. 24. 07:59
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Nem szeretem az ilyen "megcsinált" előadókat. Amúgy is elég fos a magyar zene, úgyhogy nem hallgatom. Nekem nem ellenszenves, inkább teljesen semleges. A hangja nem rossz pedig, csinos is, de nem az én stílusom. Nem szeretem ezt a fajta zenét. Unalmas.
okt. 24. 08:36
 2/9 anonim válasza:
66%

Pedig szép nő, fotókon nagyon jól mutat, 1x hallottam csak beszélni, akkor meglepődtem, másmilyennek képzeltem.

Engem pasasként másmilyen nők idegesítenek.

okt. 24. 08:38
 3/9 anonim ***** válasza:
87%
Nekem semmi bajom vele, bár egyik számát se szoktam hallgatni, mert túl válogatós vagyok zenében.
okt. 24. 08:47
 4/9 anonim ***** válasza:
24%

Csak Téged.

De azt honnan vetted, hogy irigy másokra?

okt. 24. 08:51
 5/9 Kedves Vezető ***** válasza:
52%

Szimpatikus, dögös, sexy csaj volt, olyan hanggal hogy többre vihette volna.

Ma is bírom, de szerintem nem ebbe az irányba kellett volna elmozdulnia a Megasztáros AC/DC debutálásából.

okt. 24. 08:55
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Eddig semmi bajom nem volt vele. Semleges volt, mint énekes. Zenéje egyáltalán nem tetszik. Kb. mint az összes többi ilyen tehetségkutatós. Oké, jó a hangja. De amikor vége a műsornak, akkor már saját számokat kell énekelni és olyan béna számokat írnak nekik, hogy az valami borzalom.

Stylist-ját meg azonnal ki kéne dobni. Borzalmas a stílusa.

Most a Megasztárban látom többet beszélni, megnyilvánulni. Nem szimpatikus. Stylist itt is kritikán aluli.

okt. 24. 09:16
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Engem is irritál. Mikor nálunk koncertezett, nem tudtam, hogy nyomjam a párnát a fejemre, mert teljesen behallatszódott. Sosem volt szimpatikus, a hangja sem tetszett sosem.

Ha szidás nélkül elmondom, hogy nem tetszik, nem szeretem mindenki fel van háborodva, mintha legalábbis ugyanazt kellene mindenki szeresse.

okt. 24. 09:38
 8/9 anonim ***** válasza:
22%
Hát én úgy látom, azok mondják rá, hogy irigy másokra, akiknek a fürdőszobában sem lenne szabad énekelnie, mert megrepednek a falak.
okt. 24. 17:21
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Én mostanában a Megasztárban látom, ha visszavenne az istenes prédikáló tanácsaiból, annak örülnék.
okt. 25. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!