Szerinted Emma Watsonnak jól áll ez a kisfiús, rövid haj?
2010. nov. 4. 18:19
2/12 anonim válasza:
ó te jó ég, ez borzalmas. pedig alapból nagyon szép lány...
3/12 anonim válasza:
OMG! Nagyon gáz, pedig szerintem is gyönyörű!Amúgy!
Nem áll jól neki, ahogy Ördögh Nórának sem. Még csúnyább lett! Mármint Nórika.
4/12 anonim válasza:
NEKEM NAGYON TETSZIK.
Legalább ezzel kibújik a berögzült aranyos kis Hermione szerepéből, és az arca is szép, szerintem nagyon jól áll neki.
5/12 anonim válasza:
légyszi, mondd hogy csak photoshop!:O:O
Amúgy megértenémxD Gondoljatok bele:D már vagy 10 éve folyamatosan rághatja a "potterstáb"
fülét, hogy "légysz, csak 1 centit!!".
Most végre kiélheti magát, vége a hülye potti filmeknekxD "Ezt nektek!"...D
6/12 anonim válasza:
Szerintem jól áll neki, mármint olyan az arca, hogy az ilyen frizura is jól áll. De nekem nehéz lesz megszoknom.
7/12 anonim válasza:
8/12 anonim válasza:
nekem akkor se tetszik. Nagyon kisfiús. A hosszú haj sokkal jobban állt. Ahogy ördög Nórának is. Nőiesebb...
9/12 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép arca van, úgyhogy minden haj jól áll neki^^
10/12 A kérdező kommentje:
Ördög Nóra állítólag miatta vágatta le a haját. Ő is merész akart lenni. :P
Én egyébként becsülöm, hogy Emma ezt bevállalta! :) Szerintem jól áll neki, kiemeli a szép szemeit, és olyan fiatalossá teszi. :)
2010. nov. 5. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!