MC Isti miért vándorol külföldön, ez miért jó?
Miért nem jó?
Szerintem jó dolog lehet utazgatni.
Nézd meg Spektrumon A vademberek sorozatot (sajna a műsorvezető nevét nem tudom), de ott is sokszor csavargókból mennek át ilyen vadonban élővé és a fő céljuk mindig a békesség megtalálása, elegük van az emberek tömegeiből.
És aztán boldogan és békében élik az életüket, sokkal kevesebb stresszel mint egy átlag ember.
2: Utazgatni persze hogy jó, de amit ő csinál, az inkább csavargó életmód. Volt, hogy az utcán aludt és pénzt koldult.
Állítólag elég sok pénzt keres a tiktokkal, nem lenne több értelme letelepedni vhol vagy hazajönni?
Én nem tudom, ki ez és miért érdekes, de azt sem, hogy miért kell beleszólni, hogy más mit hogyan csináljon.
Miért gondolod, hogy összefüggés van közötte, hogy mennyit keres valaki és hogy mit csinál, hogyan él? Na meg miért gondolod, hogy neked kéne megmondani, hogy valaki más mit csinál, hogyan él?
Ha valaki szeret sátrazni/csövezni, mert neki jó úgy, akkor miért kéne "letelepednie", szállodában, vagy máshol aludnia, csak azért, mert van rá pénze?
Az is lehet, hogy azért csinálja, mert ezt nézik az emberek, tehát az a munkája, hogy ezt csinálja. Nyilván csinálhatna mást is, de vagy ez jön be neki személyesen, vagy ez jön be a nézőinek, ezért csinálja.
Egyébként az ilyen influencerek általában szoktak válaszolni a kommentekre, akár még videókat is csinálnak belőle, hogy kérdésekre válaszolnak. Miért nem kérdezed meg tőle, hogy miért csinálja, miért jó ez neki, miért nem mást/máshogyan csinál? Akkor nem csak találgatás volna, hanem az ő válaszát ismernéd meg.
5:
Ha fogalmad nincs, ki ez, mégis mi a búbánatért kellett válaszolni a kérdésre, te zseni?
Nem megy a szövegértés? Hol akartam megmondani, h mit csináljon? Feltettem egy kérdést.
Te miert akarsz beleszólni, miről teszek fel kerdest?
Ha hülyeség fájna, ordítanál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!