Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi történik Noszály Sándorral?

Mi történik Noszály Sándorral?

Figyelt kérdés

okt. 15. 09:09
A kérdező szavazást indított:
Az ütésektöl borult el az agya
A meditációt vitte túlzásba
Egyszerüen csak teljesen elszállt az adrenalintól
Drogozik
Egyéb, írd le
9 szavazat
 1/5 anonim válasza:
100%
Pont ezen agyaltam reggel. Szerintem nem drog, valami egészen más lehet. Nekem úgy tűnik, mint ha nem "ebben a világban" élne. Szó szerint.
okt. 15. 09:34
 2/5 A kérdező kommentje:

Utoljára Mohamantől láttam hasonlót, de róla tudtuk, hogy drogozik és valószínűleg emiatt borult el az agya.

Plusz szerintem mi férfiak valahol belül világmegváltók akarunk lenni. Nem mindenki,de sokan vagyunk akik igen. Mikor látjuk, hogy ez nem fog menni, nem érjük el az álmainkat amit elterveztünk akkor abba picit bele tudunk őrülni mert nem látjuk a kiutat.

A Noszály esetében az adrenalin is szerepet játszhatott plusz még ki tudja mi. Szárnyalt a ringben , úgy,érezte ő a legerősebb és aztán paff a földre esett..

Én sajnos nem láttam a videóit mert nem vagyok instán. Tudja valaki, hogy hol lehet megnézni őket?

okt. 15. 10:49
 3/5 A kérdező kommentje:

Most sikerült megtalálnom az egyik videóját.

Nekem nagyon úgy,tűnik, hogy,egóból beszél, hogy ő milyen fantasztikus, benne volt az egész tejútrendszer stb..

Amiket mond az engem nagyon emlékeztet a Mohara.

Ő is állandóan az univerzummal jött és olyan képtelenségeket àllított amit normális emberi ésszel nem lehet felfogni.

Biztos, hogy nem drogozik a Noszály?

Eleve mondja a videóban is, hogy felszippantja a záró vonalat is, hogy még több ereje legyen.

[link]

okt. 15. 14:16
 4/5 anonim válasza:
100%
Megnéztem amit belinkeltél. Döbbenet! Valamiféle spirituális kattanás érhette, amit nem tud feldolgozni...
okt. 15. 15:28
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ezek tipikus skizofréniás tünetek, csak azok nem ilyen hirtelen a semmiből szoktak megjelenni (bár igaz, hogy nem tudom az elmúlt években hogy viselkedhetett, nem követtem nyomon)…

Nekem apám skizofrén és 30 éve kezelik gyógyszerrel, tényleg megkapja, mivel injekció formájában adják be. Most lesz 60 éves és Ő is pontosan így viseledik… Viszont nagyon hosszú volt az út idáig. És ő speciel sosem drogozott vagy ivott… Bár egyes kábítószerek (valószínűleg még a sima fű is) erősen hajlamosító tényező, azoknál akiknek a génjeikben benne van a betegség.

okt. 16. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!