Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek is aranyos Ariana...

Szerintetek is aranyos Ariana Grande? Meg szerintetek is szexi?

Figyelt kérdés
Gondolok itt a kinézetre és a viselkedésére. Ő az: [link]

okt. 14. 23:21
 1/7 anonim ***** válasza:
82%

Nekem nem jön be ez a kislányosan/ártatlanul szexiskedő stílus, amit a fősodorbeli pop énekesnőkre erőltetnek,- Britney, Miley, Sabrina, Selena - ameddig be nem sokallnak tőle, hogy ne legyenek túl ribisek az általános iskolás és gimis lányoknak se, ne tiltsák a szülők a zenéiktől a gyerekeiket,elvigyék a szülők őket a koncertjükre, de azért az apukáknak is felálljon rájuk.

Nekem ez az egész stílus visszatetsző, így a viselői se jönnek be.

okt. 15. 01:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
nem és nem
okt. 16. 15:49
 3/7 anonim ***** válasza:
84%

Megjátszott az az “aranyosság”, amit tol. Minden második szava káromkodás, miközben vinnyogva röhög. Ez inkább kínos és infantilis.

Szerintem lehet valami mentális betegsége. Nem úgy tűnik, mint aki agyilag normális.

Rámászni egy friss házas családapára, akinek nemrég született gyereke…

Az arcából talán egy kicsit visszább vett mostanában, de amikor a csapból is ő folyt 5-10 éve, nagyon beképzelt volt.

okt. 16. 17:38
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A szexiségét elvesztette azzal, hogy platinaszőkére festette a haját, és csontvázra fogyott.
okt. 16. 17:40
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
2021-ig szép volt. Mostanra nagyon lefogyott, rövidebb haja lett, ráadásul szőke, ami nagyon rosszul áll neki, és jól meg is öregedett. 31 éves, és úgy néz ki, mintha 51 lenne!
okt. 17. 16:29
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Számomra irritálóan mesterkélt és mű személyisége van.

Már tini korától is dívácskát akartak játszatni vele, de ez elég gyenge próbálkozás volt. Még a rajongóit is lenézi.

Rendkívűl egyszerű lelkű kis ribike, akinek szerencséje, hogy aranykalitkába született.

okt. 18. 14:45
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Irritáló műanyag nő. Szerintem agyilag beteg is, látszik a nézésén is, hogy nem oké a nő.

A cukisága inkább ijesztő, túltolt,mint ő maga. Olyan,mint egy madárijesztő, azt hiszi ezzel kitűnik,vagy különb. A hanghordozása is mesterkélt, nem értem ki van oda ezért.

nov. 4. 07:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!