Mit gondolsz, "The Raven Croaks" Bandi karrierje véget ér a Fülhallgató című szám botránya miatt?
Szavazást is kiírok, de előtte leírom a saját véleményemet.
Most már összeállt az egész történet. Nem csak más ranterek, mindenféle videósok, még Bennszülött Bálna is készített erről videót, hanem már a Cretins Kretének csatornán is megjelent a Regi nézőpontja és a The Raven Croaks csatornán is a Bandié, Outdoor Alex is mindent elmondott, amit tudott.
Rikárinak is van egy videója erről, de neki előzetesen, még a klip kiadása előttről amiben elmondja, hogy egy társadalmi figyelemfelkeltő célú videó forgatásán van.
Mindenki szemszögéből meghallgatható a történet, én már erre nem is térek ki és nem mondok ítéletet.
Azért érdekesek az előbbiek, mert sok új információ már nem lesz, ami formálhatja az ügyet.
A Bandi csatornájáról eddig csak kb. 2-3 ezer feliratkozó iratkozott le. Még most, a Bandi nyilatkozata után is van 105k feliratkozója amit azért úgy tűnik, hogy már meg is marad.
A saját véleményem az, hogy pár hét múlva már elül az ügy és a Bandi tudja folytatni a kajás videókat a saját csatornáján és a feleségével közös tartalmakat a másik csatornán. Arra nagyon vigyázni fog, hogy milyen tartalmakat ad ki.
Mellékszál, de szerintem Outdoor Alex életére sem lesz nagy befolyással az eset, az ő nézői elég megértőnek tűntek vele a live alatt és elfogadják az érveit.
Rikári külön utólag nem nyilatkozott, az ő nézőire sem gyakorolt nagy hatást az eset.
Nem lesz vége. Ezek az emberek a követőikkel véleménybuborékokat kreálnak a hasonló hasonlót vonz elve alapján és tévesen azt hiszik mivel ők felháborodtak, ezért az emberek többsége is.
Miközben az emberek egy jó részét ez nem érdekli (vagy azt se tudja miről van szó) a véleményvezér influk és követőiken kívül. Nem azért, mert romlott emberek, hanem azért, mert az embereknek vannak a valós életben saját, fontosabb problémáik és az, hogy valaki felénekel valami kretén dalt egy ezred rangú hülyeség a neten. Tele van az internet hasonlóval és majd pl. nekem is lesz időm aggódni rajta, ha megoldottam a lakhatásom vagy, hogy mit egyek hónap végén.
Ennyi erővel stresszelhetnénk mind a 09/11 memeken, csak az is ugyanolyan felesleges. Azt hiszem mindenkinek van jobb dolga (leszámítva azt, aki a felháborodásból él vagy ez valamiért szórakoztatja). Nem hittem volna, hogy a felháborodás is egy hobbi lesz.
Iron Channel valódi bűntényt követett el és aztán a rendőrség lefoglalta a gépét. Szóval ott sem a hisztéria, hanem a rendőrség vetett véget neki, nagyon helyesen.
Itt viszont csak meglovagolják a youtube algoritmust a nézettségért. Ennek nem lesz következménye, mivel valaki csak idiótán viselkedett. Ez egy netevtséges ügy.
Ezért rák az egész véleménykifejtős műfaj.
Ugyanúgy elszívja az energiát, mint egy valódi rákos sejt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!