Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Meg szabad kérdezni egy...

Meg szabad kérdezni egy zenésztől ezt?: "Mikor jelenik meg az új album az adott zenekartól? Mert 2024 elejére lett ígérve és most már lassan szeptember lesz."

Figyelt kérdés
Az illetőnek sokszor a hajával kapcsolatban írtam és egyszer a végén trágárul reagált. Tudom, hogy nem lett volna szabad ennyiszer írnom neki csak volt egy olyan félelmem, hogy változtat rajta. Tudom amúgy, hogy ebbe nem lehet beleszölni. Ezt csak 1-szer kérdezném tőle és nem gyötrésből. Hogy van amúgy eza kérdés angolul?

aug. 29. 17:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Meg szabad kérdezni tőle. Kérdezd meg magyarul. Ha akarja, lefordítja guglival, és válaszol. Ha meg nem, hát nem akart válaszolni. Attól még megkérdezni szabad.
aug. 29. 19:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Amerikai az illető.
aug. 29. 19:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Attól még tudhatja használni a google fordítót. :)
aug. 29. 19:21
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem tud szerintem magyarul.
aug. 29. 19:33
 5/6 anonim válasza:
100%
#4 De ember, attól még, hogy nem tud magyarul biztos van fordítója. Ha meg nem fordítja le és nem válaszol, akkor ez van, nem tudsz mit tenni. Vagy ha mindenképpen angolul kell, neked is van Google fordítód...
aug. 30. 10:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha eleve angolul írsz neki, akkor se fog válaszolni, ha nem akar. Ha meg akar, nem fogod érteni...
aug. 30. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!