Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Taeil bűnös vagy ártatlan?

Taeil bűnös vagy ártatlan?

Figyelt kérdés

Nem első eset hogy kpop idolt szexuális zaklatással vádolnak. A opció hogy tényleg elkövette és akkor megérdemli a büntetést, de mi van ha ártatlan és csak rá akarják kenni, mivel a motorbalesete óta nem szerepel és ugyan olyan népszerű az Nct 127, szóval a cég úgy van vele minek fizessék nincs szükség rá. Ha kitennék hogy privát emberként folytatná az életét akkor kellene végkielégítést adni neki, meg az eladott albumból a részesedést, de így nem kell.

Lehet hogy másik feltörekvő együttes vezetősége bérel fel nőket, hogy nyomuljanak rá az idolra és utána feljelentik erőszakként vagy pont hogy Taeil erőszakosan visszautasította a közeledést és sértődésből jelentette fel.

Valahogy nem világos hogy idolok akik megkaphatnának szinte mindenkit, (vannak akik csak azért összejönnének egy idollal hogy aztán dicsekedhessenek vele) pont olyannal erőszakoskodnak akik nem akarják őket. Plusz még híresek is, a sztárvilághoz biztos kaptak etikett leckéket is a cégtől.

Nem egyszer derült már ki az ellenkezője. Volt hogy hamisan megvádolt idol, színész feketelistára került vagy akár öngyilkos lett. Amikor meg kiderül valakiről hogy ártatlan akkor se kérnek tőle bocsánatot vagy teszik vissza az együttesbe.

Szinte gyanús hogy több bandákban a legjobb vocálokokat így úgy eltüntetik.

aug. 28. 22:20
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy jól vagyok csak szállok mint halak az északi szélben
aug. 28. 22:23
 2/10 anonim ***** válasza:
11%
S mi a faxom az a nct-127? :D
aug. 28. 22:27
 3/10 anonim válasza:
79%
Szerintem ez nem ez a kategória...
aug. 28. 23:07
 4/10 anonim ***** válasza:
79%

Egyértelműen nem ártatlan, az SM olyan hamar kipakolta, ahogy csak lehetett, ellentétben Lucas ügyével, ahol nem egyből az állítások után tették ki (és róla ki is derült, hogy nem követte el).

Mellesleg a jelenlegi helyzetben, mikor mondjuk úgy, hogy ‘semmi sem biztos’ is az áldozatot kell pártolni, mert én személy szerint, inkább hiszek egy hazugnak, mint egy olyan embernek aki ilyen dolgokat követett el.

Olvastam pár helyen, hogy pontosan mi történt, hogy 6 éves sztori már és egy kislányról van szó, de nem kizárt ezek már tényleg hozzá vannak költve. A lényeg a lényeg, hogyha tényleg elkövetett erőszakot akárki ellen azonnali eljárást ellene.

aug. 28. 23:16
 5/10 anonim ***** válasza:
42%
Bármi lehetséges! Lehet hogy csak dühből jelentette fel, lehet, hogy tényleg megtörtént! Még nem tudjuk biztosra, remélem nemsokára megtudjuk!
aug. 29. 18:47
 6/10 anonim ***** válasza:
47%
Őszintén semmi sem biztos. Nekem eddig semmi bajom nem volt az idollal, nem tudom volt e már ezelőtt botránya,de ha amit tett igaz akkor ugye nincs mit tenni ki kell vágnia az SM nek.De simán lehet h a kiadón belül voltak gondok és ez csak egy hazugság ,hogy minél előbb kirughassák Taeilt. Előbb utóbb csak kimerült.
aug. 29. 20:08
 7/10 anonim ***** válasza:
67%
6. Lehetetlen, hogy más dolgok voltak a háttérbe, erre azt hazudjak, hogy szexuális bűncselekményért feljelentették, ez már azért durva lenne.
aug. 29. 21:06
 8/10 anonim válasza:
100%
szeritem bűnős megerőszakolni egy 11 évest? szörnyű
okt. 12. 16:27
 9/10 anonim ***** válasza:
#8 pont ez a kérdés lényege, hogy megtette-e vagy csak valaki rámondta és amúgy nem tette meg.
okt. 13. 08:47
 10/10 anonim válasza:
100%
szerintem megtette egy nagyon híres előadót nem hiszem hogy ráfognák valami ilyesmire hogy ha csak simán elment volna a groupból akkor azt is letutták volna írni szóval bűnős
okt. 13. 16:35

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!