Láttátok Tóth Lüszi új klipjét? Miért csinálják ezt szegény kislánnyal?
Jó, persze, most jön az, hogy én sem vagyok sokkal idősebb (17), de nagyon megsajnáltam, már amennyire lehet... Erről a lányról beszél most mindenki (rossz indulatú kommentek), de be kell látni, a klip brutális lett... A szülei, vagy egy felnőtt miért nem szólt rá, hogy kislányom, nem kell a nagyot adni, ez a klipp nagyon gagyi?? (amúgy észrevettétek h kicsit elmutálta a hangját?)
http://www.youtube.com/watch?v=DlMsAt6g2UQ&feature=related
Hát vagy alá lett énekelve, vagy az elmúlt időben kárva sokat szívta a cigit...
Ekkora változás nem hiszem, hogy végbemehet egy még fiatal lány hangjában.
-.-"
a szám nemlett valami nagy.
plusz fail..Lüszike autóvezetése:D...
ez a klipp..egyszerűen borzalom..
én csak azt tartom az egészben akkora hülyeségnek h magyar, és mégis az első klipjében már angolul énekel, mint egy hollywoodi tehetségkutatós csaj
azért avval megtisztelhette volna legalább ő Magyarországot ha már itt vált híressé a Megasztár által, h legalább magyarul énekel.
és jól tudom h egy csomó magyar sztár énekel angolul, de azt gondoltam h ha majd énekesi karrierjét elkezdi magyarul fogja nem rögtön angol számokkal, tök olyan mint vanessa hudgens külsőleg
ha meg annyira angol akar lenni h még a neve is luciene v mi akkor költözzön ki aztán ott tényleg az lehet
jah és sztem még patai anna is jobb lesz nála 15 évesen, mondjuk ha más stílussal próbálkozna tuti befutó lenne, csak elhitették vele h ezzel aztán nagy sikert elér majd, mármint a klippel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!