Szerintetek is van egy "transzos" beütése Kim Kardashiannak?
Figyelt kérdés
Nemrég volt egy csomó szabadidőm és ledaráltam a The Kardashians 5 évadát (a végére teljesen kiégtem, de ezt hagyjuk). Elkezdtem gondolkodni azon vajon miért nem tartom szépnek Kim Kardashiant. Pedig elméletben tökéletesen néz ki. Mindig(!) makulátlan smink és haj, arányos arcvonások, szép fejforma, szájforma, szemek, orr, szimmetria. A feneke borzalom, az nem is fenék hanem koffer, amitől nem szexi lesz, hanem asszonyos. De most nézzük őt csak nyaktól felfelé. Szerintem nem lehet belekötni az arcába. Valamiért mégsem tartom őt szépnek. Elgondolkodtam, hogy ez mitől lehet és beugrott egy gondolat, hogy van egy ilyen transzos beütése. Hogy mitől azt nem tudom, de most olvastam egy fórumon, hogy valaki más is erről írt, szóval nem csak nekem tűnt fel. Szerintetek? És ha igen ez mitől lehet?aug. 24. 12:50
1/1 anonim válasza:
Talán a plasztika miatt tűnhet olyan izének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!