Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért nem tudják az emberek...

Miért nem tudják az emberek elfogadni a másságot, ha egy sztárról van szó?

Figyelt kérdés

Valamiért - nem nevezem meg, mert a homofób user még felrobban - ha egy magyar hírességről azt írják, hogy ő homoszexuális, néhány user őrjöngve siet összehordani mindent, hogy ez nem igaz. Kérdem én, még 2024-ben is itt tartunk? Ennyire üldözöttek a melegek? És az adminok ráadásul nem az ő homofób kommentjeit törlik, hanem amiben én állok ki a melegek mellett ill. a homofóbok ellen.

Szégyen, ami itt zajlik!

aug. 15. 09:12
1 2
 1/11 anonim válasza:
19%

Szerintem az említett userek olyan közegben nőttek fel, ahol ez nagyon tabu volt, sőt, kiröhögték, megvetették a másságot, tipikus homofób, agynélküli közeg, falu2 mentalitás (aki nem issza meg a 52. pálinkát az b... és társai).

Vagy az van, hogy ők még mindig ezt vallják, amiket hallottak, és két sörös-pálinkás-pacalpörköltes büfi között itt élik világukat, vagy pedig ők is mások, akik meghasonultak önmaguktól, a homofób közeg miatt, és nem merik felvállalni a dolgokat.

aug. 15. 09:35
 2/11 anonim ***** válasza:
0%

Hazánkban a másság nem elfogadása nem csak a melegekre vonatkozik. A féllábú, félkezű, autista stb. ugyanolyan kirekesztő közeget kap, mint a homoszexuális.

A magam véleménye: Nekem az mindegy, hogy kivel bújik össze. De ha a bulvárban csak annyit írnak róla, hogy azonos nemű társával itt lazultak, ott feszültek, meg nagyon ott voltak büszkélkedni stb., egyebet nem is lehet tudni róluk, az számomra undorító. Vállalom.

És vannak nagyszerű művészek (irodalmárok, képzőművészek, előadóművészek), vagy valamilyen hasznos társadalmi tevékenységet folytatnak, és emellett, mint egy mellékes adat a mássága, akkor nem érdekel.

aug. 15. 09:45
 3/11 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem pont a sztárok esetében jobban elfogadják.

Az hogy csúnyát írnak róla nem feltétlenül homofóbia. A nem meleg, más, sztárokról is undorító dolgokat írnak. Vannak olyan fórumok, amelyek direkt erre jöttek létre, hogy naponta cikizzenek minden ismertebb embert.

Viszont vannak olyan "sztárok" is, akik semmit sem tudnak felmutatni, nem tehetségesek, nem jók semmiben sem, és csak azzal akarnak kitűnni, hogy ők mások. Az valóban elég gáz.

aug. 15. 09:57
 4/11 anonim ***** válasza:
48%
És te miért nem tudod elfogadni a másságot? Fogadd el, hogy ilyenek is léteznek! Vagy nem megy? Szégyen, ami itt zajlik!
aug. 15. 10:09
 5/11 anonim ***** válasza:
55%

Miért ne tudnák? Az emberek nagy része gond nélkül elfogadja.

Ellenben ha te annyira elfogadás párti vagy, te hogyhogy nem fogadod el azokat az embereket, akiket zavar a másság?

aug. 15. 13:45
 6/11 anonim ***** válasza:
36%

Nem a másság volt a probléma, hanem hogy hazugságokat terjeszt valaki. A trollnak ez az ütőkártyája, hogy aki kifogásolja a rágalmazott hírességet a homoszexualitásával kapcsolatban, az homofób.

Kontextusban:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__sztarok-bulvar__1..

Aki leírja, hogy Hajós András nem meleg (mert nem az), arra ugrik a kérdező és több fiókból nullára pontozza és támadja őket, hogy ők a homofóbok. Most itt hisztizik, mert a modok az ő kommentjeit törölték.

aug. 15. 15:59
 7/11 A kérdező kommentje:
Meg is érkezett a homofób barátunk. Itt a troll Te vagy, folyamatosan provokálsz, gyűlölködsz, semmi más célod nincs, mint feszültséget kelteni. Hozzáteszem, valamiért a te kommentjeid közül is töröltek már. Vajon miért?
aug. 15. 16:18
 8/11 anonim ***** válasza:

Érdekelne az érved, hogy mitől homofóbia az, hogy ha egy heteroszexuális embert (mert a nyilvánosság számára ez, Hajós nem nyíltan vagy vállaltan meleg) homokosnak hívsz, akkor azt mondom, hogy "nem az".

Az én állításom: Hajós nem homoszexuális. Semmilyen minősítés és jelző nem hangzik el.

Erre te: ez a kijelentés homofób.

aug. 15. 16:29
 9/11 A kérdező kommentje:

Az én állításom: Hajósról azt hallottam, hogy meleg.

Te: Nem az, rágalmazok.

Ha valaki számára a melegség rágalmazásnak számít, az nem homofóbia? Te tényleg nem érted mennyire homofób és kirekesztő vagy.

aug. 15. 16:33
 10/11 anonim ***** válasza:
58%
Ha azt hallottam rólad hogy pedofil vagy és több megerőszakolt áldozatod is van, és ezzel kapcsolatban véleménykérdést teszek fel a neten, akkor az nem rágalmazás? Kirekesztő lenne a nem predator pedofilokkal szemben, amit moderálni kell?
aug. 15. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!