Tinik nem értem mit szerettek ennyire Manuelben?
Mégis mitől ennyire jó?
Tiktokon is fesztivál interjúban sokan mondták az ő nevét nem értem miért szeretik ennyien én nem szoktam őt hallgatni.
Valszeg kinézetre tetszik nekik. Ha egy ronda ember "énekelné" ezeket a dalokat, senkit se érdekelne.
Pluszban gondolj bele, olyan alacsony szintű az oktatás jelenleg, hogy az átlag tiniknek be lehet adni, hogy ezek nagyon mély, tartalmas szövegek, pedig csak egy kis irodalmi érzék kéne...
A mai tinik szemével jól néz ki. Ennyi a nagy titok, ha ezzel a hanggal ugyanúgy adná elő a dalt, egy 50 éves, sörhasú és kopaszodó férfi, az senkit sem érdekelne.
Meg a birka effektus, de ez nem csak a tinikre igaz. Ha Gizi a legmenőbb csaj a suliban és volt Manuel koncerten, akkor Etelkának is el kell mennie, hiszen a menők is ezt hallgatják. Sokan nem is szeretik, de megkérdezik mi a véleménye, akkor nem mondd rosszat, nehogy a körön kívülre kerüljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!