Majka azaz Majoros Péter ennyire beképzelt?
Találtam egy videót róla amiben szerintem egyáltalán nincs igaza:
http://www.youtube.com/watch?v=7X9GLSDMh0U
Mégpedig azért milyen ha az arcodba "mászik" egy kamera hogy MUTASD A CSÖCSÖD!
Ha meg az ember nem rázza le egyből akkor :JAJ DE kérlek kérlek és alig lehet lerázni!(Vad Csajok műsorából ez jött le)
A másik meg hogy sír hogy neki kell jó-pofizni!
Azt hiszi hogy ha benne van a TV-be és rajaskodik akkor ha meglátja valami csaj az utcán akkor az ölébe ugrik?
A videóban van egy hozzászólás ami szerintem teljesen igaz:
"Hi! Szerintem itt nem a csajokról van szó. Szerintem először köszönjön, mutatkozzon be hogy ki ő is mi a f....t akar. Utána be lehet indítani a kamerát. Nem minden ember vágya hogy egy szennyműsor szereplője legyen."
Tudtam hogy Majka tróger de hogy ennyire???
Igazából ő sem ilyen,ahogy Győziék sem,és még sokan mások sem!
De sajnos ezt lehet eladni ebben az országban!Bocsi,inkább ebben a világban!Mert erre van kereslet!Meg arra,hogy Paris Hilton "öribarit" keres!!!
NA,EZ A katasztrófa kérem tisztelettel!!!!
A villában is ugyanilyen parasztgyerek volt,nem értem min csodálkozol.
Ha meg egy normális csaj ismeri ezt a műsort és Majka odamegy a kamerájával hozzá,akkor nem csak,hogy nem köszön neki,de még a francba is elküldi ezt a csótányt.
Én a VV-ben sem tudtam megkedvelni. Végleg az verte ki nálam a biztosítékot, amikor Dopeman-nel kezdett el kakaskodni. Én még emlékszem, mikor meglepetésvendégnek a Dopeman ment be a villába, Majka a s.eggén nézett ki örömében. Meg oda és vissza volt, mikor ígéretet kapott, hogy elindítja Dopeman a rapper pályán. Mikor gurult a szekér, azt mondta, saját erőből jutott a siker csúcsára, és Dopeman sehol nincs hozzá. Na, ettől kezdve nem bírom a képét sem látni.
Nem azt mondom, hogy Dopeman egy feddhetetlen életű pasas, megvannak neki is a maga dolgai, de ez már nem Majkáról szól.
Szerintem rohadt beképzelt, pedig nincs miért. Az én szememben nem tett le semmit az asztalra.
Énekhangja nincs, beszédhangja cincogi, nem túl férfias.
Nem lennék a barátnője, nem tűnik olyan figyelmes, odaadó, hűséges pasinak. Még saját bevallása szerint is nehéz eset.
Azért olyan nagyon jó női nem voltak.Aki eszembe jut a Freshből a droid szőke,az nem egy nagy szám,Viki a nyerő ott.
Barátok közt Zsófi.Sima átlagcsaj csak púpos,görnyedt.
Igazán jó csaj csak ez a legutóbbi volt,őt látásból ismerem,pókerteremben osztó,uh nincs agyoniskolázva,de szép volt az tény.
A majka egy senkiházi sutyerák volt,most is az,
és az is marad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!