MC Istinek milyen mentális betegségei vannak?
aug. 11. 19:09
2/6 Közveszélyes Kontár válasza:
mi a gond vele? jutubalo a sok kozul
azt a jelenetet is lattam ahol halott gyerekek gyalazasarol beszel, hat az igen erdekes
mast mar elvittek voln kisereltezeni vele foldalatti bunkerbe hasonloert
ez pl nem ertheto meg
de a sok marhasag igen azokat masok is nyomjak, "normalis magyarok" akik sokan vannak nem kevesen (mint o mondja):D
3/6 A kérdező kommentje:
én most nem arra gondolok, hogy egy kretén... hanem pl. amikor kétszer ismétel meg mindent egymás után. Mintha lenne valami KO a fejében.
aug. 11. 19:37
4/6 Közveszélyes Kontár válasza:
#3 az sem, sokan masoknis vannak igy, azzal nyomatekositanak
nem azt mondom hogy nincs mert lehet, csak nem ezek miatt amiket eddig megtudtam
nem tudom mennyire ismerheti es kicsoda, valosagban milyen stb.
szoval meg is jatszhatja magat mint sokan
hulyenek lenni nem nehez
5/6 A kérdező kommentje:
Ezt a formát Leonardo di Caprio se játssza meg, szóval abban nincs egy szemernyi kétségem se, hogy hősünk eredendően hülye. Igazából ettől extra a fazon, mert ő viszont teljesen komolyan veszi magát, és azt sem látja át, hogy valójában az internet udvari bolondja.
aug. 11. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!